CABARET: OP ZOEK NAAR JEZELF

24-01-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 4 februari 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Kennelweg 14 , Gorinchem
VEG De ARk
Gorinchem

Gorinchem - Cabaretier Ruurd Walinga speelt op zaterdag 4 februari zijn show 'Op zoek naar mezelf' in "de Ark" in Gorinchem. Het begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. De avond wordt georganiseerd door het CR team in Gorinchem.

Het programma gaat over identiteit, wie ben ik? Het stuk begint in de babybox. Vervolgens staat de cabaretier uitgebreid stil bij het allereerste begin van zijn prille leventje; de conceptie, de fase in de buik, de bevalling en de eerste kinderjaren. Daarna leidt de zoektocht langs Bert en Ernie, adhd-vriendjes, carrière makende ouders, aantrekkelijke uitgaanscentra, spirituele leiders, Lady Gaga en Jezus.

'Op zoek naar mezelf' is prikkelend, soms ietsje gedurfd en confronterend. Het spreekt mensen van alle leeftijden aan die zich afvragen hoe ze in hun leven tot hun doel kunnen komen. Conflicten met ouders, tekorten in opvoeding en problemen in relaties komen aan de orde en de kleine en grote levensvragen. Maar ook hoe frustraties of verkeerde gewoonten overwonnen kunnen worden.

Aan het slot geeft de cabaretier gratis identiteitskaarten weg, ID-kaarten voor het koninkrijk der hemelen. In zijn show zitten diverse liedjes en meezingers. Die staan ook op zijn cd 'Wie ben jij'. Ruurd Walinga is één van Neerlands meest gevraagde christelijke cabaretiers. Hij treedt in tal van kerken en gemeenten op.

Vanaf 19:30 uur is er koffie Het programma begint om 20:00 uur. Om 21.45 er een gezellig samenzijn in de foyer.

Het adres van het gebouw van de Ark is: Kennelweg 14, 4205 ZR Gorinchem

Er is geen toegangsprijs; wel een mogelijkheid om bij te dragen in de kosten via de collecte. De avond wordt georganiseerd door het Celebrate Recovery team in Gorinchem.

www.Waterinwijn.nl

www.Celebraterecovery.nl/Gorinchem