• De SeniorenAcademie voor voorlichting en ondersteuning.

    Dick Elzinga

Computerclub HCC!SeniorenAcademie van start in Gorinchem.

17-03-2016, 13:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 april 2016, 13:30 tot 16:30

Locatie:

Gorinchem

De SeniorenAcademie richt zich op de oudere computergebruiker, die behoefte heeft aan voorlichting en ondersteuning in de digitale wereld.

De vereniging doet dit al op 30 plaatsen in Nederland en vanaf april dus ook in Gorinchem.

Maandelijks wordt er presentatie gegeven met steeds wisselende thema's.

Donderdag 14 april gaan we van start met een presentatie over de instellingen in Windows 10. De bijeenkomst is in De Rozenobel, Dukatenplein 2, Gorinchem.

Microsoft heeft het aantal mogelijke instellingen in Windows 10 enorm uitgebreid ten opzichte van eerdere Windows versies.

Deze lezing geeft er een overzicht van.

Windows 10 kent meer dan 250 verschillende instellingen. Veel van die instellingen zijn niet relevant voor de meeste gebruikers of staan op waarden die voor vrijwel iedereen acceptabel zijn.

We bespreken hier dus alleen een selectie van de o.i. meest belangrijke instellingen en zelfs daarbij beperken we ons tot de meest gebruikte/noodzakelijke instellingen. Bedenk dat Windows 10 voor smartphones, tablets, laptops, desktops enz. ontworpen is. Daarom hebben sommige instellingen betrekking op bepaalde soorten apparaten.

Leden van de computerclub HCC hebben gratis toegang. Niet leden hebben 2 x de gratis mogelijkheid om een bijeenkomst bij te wonen.