• Ver/beelden

  Will Ferweda
 • Duo 'Van Hemel en Hel'

  Helga Buitelaar en Johan van Drunen
 • Kunst bij Karel

  Kunst bij Karel
 • Boulevard

  Nel den Buitelaar

Culturele Route Gorinchem 13 augustus

28-07-2017, 16:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 13 augustus 2017,
13:00 tot 17:00

Locatie:

, Gorinchem
Binnenstad Gorinchem
Gorinchem

GORINCHEM - Een grote verhuizing bij Galerie Kunst bij Karel, Ver/beelden met Will Ferweda in de Kruitmagazijnen, muziek 'Van Hemel en Hel' en nog veel meer heeft de Culturele Route in Gorinchem van 13 augustus te bieden.

Galerie Kunst bij Karel gaat verhuizen naar Westwagenstraat 47.

De feestelijke opening wordt gehouden op de Culturele zondag 13 augustus as. Van 13.00 tot 17.00 uur!

In Galerie Kunst bij Karel krijgen elke 3 maanden 10 kunstenaars de kans om hun werk te exposeren. De expositie wordt nu ingericht met werk van Gerda van de Brug, Merel Anna van de Velde, Hilda Sluys, Ali Stekelenburg, Ed Giskes, Karen van den Berg, Jeannette van der Schaaf, Gert-Jan Ariaans, Adelien Kuijten, Miranda Obbens, Jan de Quba, Sylvia Melssen en Lida Janzen.

Wij zien u graag op onze nieuwe locatie!

De tentoonstelling van Will Ferweda biedt een overzicht van het omvangrijke oeuvre van 47 jaar door deze geruchtmakende Gorinchemse kunstenaar. Ver/beelden is te zien van 22 juli t/m 17 september 2017 in de Kruitmagazijnen gelegen aan de Dalemwal 19A en 19B.

In het kader van 500 jaar Grote Toren is er in het Bezinningscentrum In de Toren, Krijtstraat 1, een optreden van het duo 'Van Hemel en Hel', Helga Buitelaar en Johan van Drunen, van 14.00 tot 16.00 uur. Zij combineren verschillende muziekstijlen, van polderfado via country naar folk en wereldmuziek.

Verder is bij Atelier MiNelly eigen werk te zien van Nel den Buitelaar. Nel is zelf aanwezig om over haar werk te vertellen. Bij Galerie de Etage en de Bank van Noppes is de dubbelexpositie te zien met foto's van Irene Damminga.

Ook de andere locaties zijn het bezichtigen meer dan waard.

Voor meer informatie: www.cultureleroute.nl.