• Galerie de Etage

    Nel den Buitelaar
  • Atelier MiNelly

    Mieke Meulendijks

CULTURELE ROUTE ZONDAG 12 JUNI

03-06-2016, 12:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 12 juni 2016, 13:00 tot 17:00

Locatie:

, Gorinchem
Binnenstad Gorinchem
Gorinchem

Op zondag 12 juni is er vanaf 13.00 uur Culturele Route in Gorinchem. Bij de deelnemende galeries, ateliers en kunstenaars is een grote diversiteit aan kunst en design te bewonderen. Volg hiervoor de gele vlag die de deelnemers van de route hebben uitgehangen. Het hoogtepunt van de route ligt bij Floralia de expositie in het Gorcums Museum. Tijdens de Culturele Route in Gorinchem zijn de winkels geopend.

De hoogtepunten van de juniroute op een rij:

Tuinen bezichtigen in Gorinchem, dat kan tijdens de komende Culturele Route. Gekoppeld aan de expositie Floralia, de Ode aan de Bloem in het Gorcums Museum wordt dit weekend in samenwerking met vereniging Groei & Bloei, het Verborgen Tuinen Weekend gehouden. Geïnteresseerden kunnen zaterdag en zondag vanuit het museum tussen 11.00 en 17.00 uur een route lopen langs tuinen van Gorcumers met een passie voor tuinieren.

Theater Peeriscoop heeft op 12 juni een dansvoorstelling van Papillon om 14.30 uur.

Kunstcollectief Woman4Art sluit tijdens de Culturele Route van zondag 12 juni aan bij de expositie Floralia in het Gorcums Museum met werken van vader en dochter De Jong.

Bij Galerie de Etage opent de expositie van Nel den Buitelaar om 14.00 uur tijdens de route. Zij maakt mooie ingetogen werken die gebaseerd zijn op lijnen, structuren, ritmes en patronen die overal om ons heen te zien zijn.

Atelier MiNelly heeft deze keer gastkunstenaar Mieke Meulendijks uitgenodigd. Zij zal een aantal van haar schilderijen exposeren.

Bovenstaande informatie is slechts een greep uit de vele activiteiten tijdens de Culturele Route.

Voor de adressen van de deelnemers en meer informatie over de exposities raadpleeg onze website.