• Poster expositie

    onbekend

De Vrienden van de Grote Kerk en de Cultuurfabriek organiseren expositie "tussen wal en schip"

14-07-2016, 10:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 20 juli 2016, 10:23 tot zaterdag 20 augustus 2016, 10:23

Locatie:

Groenmarkt 7, Gorinchem
Grote Kerk Gorinchem

De Stichting 'Vrienden van de Grote Kerk' is in 2003 opgericht met het doel de Grote Kerk meer in de belangstelling van het publiek te brengen. Nu al weer voor het 13e jaar organiseren wij dit jaar exposities door mensen die hun uitingen van creativiteit in schilderijen, beelden, foto's enzovoort willen tonen. Aan hen wordt de mogelijkheid geboden in een van de vier exposities die per seizoen door de Stichting georganiseerd worden dit te laten zien.

De derde expositie van dit jaar is van de cursisten van de cultuurfabriek. Zij hebben hun expositie de titel "tussen wal en schip" meegegeven.

De Cultuurfabriek Gorinchem is een Stichting, waarin een collectief van dertien docenten Beeldende Kunst participeert. Zij stellen zich ten doel: Het bevorderen, stimuleren en ontwikkelen van het creatieve beeldende talent van inwoners van 4 tot en met 84 jaar van Gorinchem en omstreken.

De Cultuurfabriek Gorinchem biedt tal van cursussen om het beeldend talent van de cursisten een nieuwe impuls te geven. Bij ons kunt u uw gedrevenheid en passie om 'beeldend iets te doen' samen met anderen beleven! Iedere week opnieuw. Al meer dan 300 gemotiveerde cursisten werken aan hun beeldend talent bij De Cultuurfabriek Gorinchem.

De expositie is te zien van 20 juli t/m 20 augustus.

Op de woensdag en zaterdag van 11 uur tot 16.30

en op de culturele route ( 14 augustus 2016)

Opening van de expositie "door de voorzitter van de Cultuurfabriek de heer René Morrien" is op zaterdag 23 juli om 15.00 uur in de Grote Kerk te Gorinchem

Voor meer informatie:

http://www.grotekerkgorinchem.nl/

https://www.cultuurfabriekgorinchem.nl/