• Izaline Calister

    Brett Russel

Dinsdag 4 oktober komt Izaline Calister naar Theater Peeriscoop met Latin Diva.

21-09-2016, 10:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 4 oktober 2016, 20:30 tot 22:00

Locatie:

Boerenstraat 11 B, Gorinchem
Theater Peeriscoop
Gorinchem

Izaline Calister, wordt ook wel de 'the queen of Antilean music' genoemd, met haar Curaçaose achtergrond brengt ze het warme gevoel van de Caraïben naar het theater.

De muziek van Izaline is een combinatie van traditionele Curaçaose muziek en vocale jazz. En met haar muziek, vooral zelfgeschreven, treed zij op door heel Europa en daarbuiten.

Izaline won in 2009, in de categorie wereldmuziek een Edison Award en in het Caribisch gebied staan haar nummers op nummer 1.

Izaline is dan ook klaar voor een nieuwe uitdaging. zij wil net als haar grote voorbeelden, Gloria Estefan en Omara Portuondo, een echte Latin Diva worden. Een Latin Diva die een zaal vol mensen kan betoveren met haar muziek en elegante diva allure. Izaline is dan ook op zoek gegaan naar wat een Latin Diva nu een echte Latin Diva maakt. Zo heeft ze gekeken naar haar grote voorbeelden om te komen tot het ultieme recept om die Latin Diva status te bereiken. Al deze bevindingen heeft ze meegenomen in haar nieuwe album, Rayo Di Lus - Lichtstralen.

Wees erbij om als één van de eerste de resultaten van haar zoektocht te aanschouwen.

De voorstelling begint om 20:30 uur. De foyer is geopend vanaf 19:30 uur.

Entree € 17,50 / Inclusief koffie of thee.

Kaarten kunnen worden besteld via www.periscoop.nl of via Tel.: 0183-690022