• Likkebaarden langs de Linie

  Floris Vink
 • Likkebaarden langs de Linie

  Floris Vink
 • Likkebaarden langs de Linie

  Floris Vink
 • Likkebaarden langs de Linie

  Floris Vink

Een cultureel viergangen diner op de forten van Hollandse Waterlinie op 16 april Eerste Paasdag.

29-03-2017, 12:25 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 16 april 2017, 17:30 tot 22:30

Locatie:

Nieuwe Steeg 74, Herwijnen
Geofort
Herwijnen

Geniet mee met een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste, maar minst bekende locaties van de Hollandse Waterlinie. Een cultureel viergangen diner op de forten van Hollandse Waterlinie op zondag 16 april Eerste Paasdag. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze bijzondere beleving! Geniet van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten.

Programma

Om 17.30 uur serveren wij een welkomstdrankje bij het Geofort in Herwijnen, waar je je auto gratis kunt parkeren. Maak hier gratis de GeoExperience mee. Op interactieve wijze maak je kennis met cartografie en navigatie. Heb je een museumjaarkaart, neem deze dan mee.

Bij mooi weer wordt het voorgerecht buiten genuttigd, bij slecht weer binnen. Na het tussengerecht stappen alle gasten op de bus richting het bijzondere fort Vuren. Hier wordt het hoofdgerecht en dessert geserveerd. Lokaal talent verzorgt optredens gedurende de avond.

Rond 22.30 uur eindigt deze culinaire en culturele route weer bij het Geofort. Het Geofort en fort Vuren zijn deze avond exclusief beschikbaar voor de gasten van Likkebaarden langs de Linie.

Er wordt een heerlijk viergangendiner geserveerd incl. wijn, bier en fris voor € 59,50.

Maak deze eenmalige en bijzondere culinaire culturele avond mee! Reserveer kaarten via Theater Aan de Slinger, want er is maar beperkt plaats.

Kaarten: https://www.theateraandeslinger.nl/agenda/8254/$ID_226325/likkebaarden-langs-de-linie/

Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door: De Nieuwe Hollandse Waterlinie, Geofort en fort Vuren. Naar verwachting zal in 2019 de Nieuwe Hollandse Waterlinie bestempeld worden als UNESCO Werelderfgoed.