• Draagbare kunst

  Esther Acampora
 • Pure Power Flower

  Esther Acampora
 • Draagbare kunst

  Esther Acampora
 • Seventies letterbak

  Esther Acampora

Esther Acampora exposeert bij Galerie de Etage

01-11-2016, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 13 november 2016, 15:30 tot zaterdag 31 december 2016, 15:30

Locatie:

Kruisstraat 4, Gorinchem
Boekhandel Cursief/ De Etage
Gorinchem

De in Gorinchem geboren en getogen Esther Acampora exposeert bij Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage. De titel van de expositie is WEARABLE ART.

Esther Acampora creëert al vele jaren unieke sieraden. Ze ontwikkelt zich razend snel tot meer dan alleen een designer van accessoires. Esther ontwerpt draagbare kunst. Haar creaties zijn bekend onder internationale fotografen, visagistes en stylisten.

Ook worden haar ontwerpen wereldwijd gepubliceerd in diverse modemagazines en tentoongesteld in galeries. Tijdens de fashionweek in Colombia showt het bekende merk L' Oreal diverse creaties van Esther.

Bij Galerie de Etage zal Esther op het individu ontworpen draagbare kunst exposeren, die je ook als object aan de wand kunt hangen. Speciaal voor deze expositie heeft zij het doek bewerkt op een manier die de objecten draagt. Op deze manier draagt het kunstwerk letterlijk de kunst.

Seventies event

Speciaal voor het Seventies event is Esther aan de slag gegaan met de letterbak. We kennen hem allemaal, donkerbruin vol met prullaria. Het idee en gebruik hiervan heeft zij naar het heden getrokken. We gaan niet terug maar vooruit met een knipoog naar de Seventies letterbak. Waar de sieraden kleurrijk in tentoongesteld zijn.

Ook heeft zij een collier gemaakt voor deze expositie. Esther zegt hierover: "Omdat ik vind dat de expositie één geheel moet vormen met mijn eigen stijl en ik de Seventies wil combineren met mijn eigen werk ben ik van mening dat de overgang vloeiend moet zijn." Deze overgang kun je terugzien in het schitterende collier welke speciaal ontworpen en gemaakt is. Er is onder andere gebruik gemaakt van diverse materialen zoals echte bloemen en vlinders... Pure Flower Power. Voor meer informatie www.acampora.nl

De opening van de expositie is tijdens het Seventies event om 15.30 bij Boekhandel Cursief/ Galerie de Etage, Kruisstraat 4, 4201 GE, Gorinchem