• Fred Delfgaauw - In de Wachtkamer van de Liefde

    Ministerie van Beeld

Fred Delfgaauw - In de Wachtkamer van de Liefde

06-10-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 13 oktober 2017, 14:30 tot 16:00

Locatie:

Boerenstraat 11B, Gorinchem
Theater Peeriscoop
Gorinchem

Na de theaters van Nederland en België te hebben bezocht met zijn succesvolle voorstelling "In de Wachtkamer van de Liefde", doet Fred Delfgaauw nog één keer zijn eigen theater aan met deze innemende en grappige voorstelling.

Humor en ontroering liggen in de aangrijpende voorstellingen van Fred Delfgaauw altijd pal naast elkaar. In de 'Wachtkamer van de liefde' zit een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde. Die zoektocht naar de liefde is ook een zoektocht naar de reden van bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waar het publiek wordt verrast en op een ander been gezet. De entreeprijs is wat hoger dan u van ons gewend bent, maar daar krijgt u dan ook een volledig verzorgde middag voor terug. Voor de voorstelling krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Na de voorstelling kunt u een drankje gebruiken en ook daarbij presenteren wij weer heerlijke hapjes. Bovendien is er na de voorstelling de gelegenheid om Fred Delfgaauw te ontmoeten en met hem een praatje te maken, de zogenaamde "meet and greet".

Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar voor deze heerlijk verwenmiddag.

De voorstelling begint om 14:30 uur. Onze foyer zal één uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt € 25,00 Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022