Fris en uitdagend cabarettalent bundelt krachten in Two Shows, One Gig

22-12-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 00:00 tot 22:30

Locatie:

Korenbeurs 3-5, Gorinchem
Theater 't Pand
Gorinchem

Op zaterdag 13 januari a.s. staan Merel Baldé en Tim Teunissen met Two Shows, One Gig in Theater 't Pand in Gorinchem. In dit dubbel-cabaretprogramma spelen ze ieder 45 minuten van hun eigen solovoorstellingen.

Beide jonge theatermakers speelden nadat zij in 2014 afstudeerden aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie hoofdrollen in producties als Soldaat van Oranje - de musical, en de toneelvoorstelling ANNE, gebaseerd op het dagboek van Anne Frank. Tim Teunissen won in 2016 de persoonlijkheidsprijs op cabaretfestival Cameretten. Dit seizoen zijn zij voor het eerst met hun eigen voorstellingen in het theater te zien.

Merel Baldé maakt Nederlandstalige pop/R&B/disco/kleinkunst/nederhop met een knipoog naar de jaren '80. Ze zet het publiek op zijn kop en kent daarin geen grenzen. Merel is een ware femme fatale, glamorous en brutaal, in uitbundige kostuums, maar met een gezonde dosis zelfspot.

Tim Teunissen brengt in sneltreinvaart een reeks hilarische personages tot leven die allemaal een rol spelen in een moderne familietragedie rond een overwerkte klassenmoeder op zoek naar liefde. Merel Baldé: "Tim is een adonis van 25 jaar, maar ik vind hem op z'n best als hij vrouwen van boven de vijftig speelt!"

Aanvang 20:30 uur. Kaarten à 9,50 euro zijn te reserveren via www.theaterpand.nl