• Generaal Pardon!

    TG YrroS!

Generaal Pardon! speelt improvisatietheater op 14 december in Almkerk

20-11-2017, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 december 2017,
19:30 tot 22:45

Locatie:

Brugdam 5, Woudrichem
't Wapen van Emmickhoven - Almkerk
Woudrichem

Avondje lachen?

Generaal Pardon! speelt 14 december improvisatietheater in 't Wapen van Emmickhoven in Almkerk.

Improvisatietheater wordt steeds bekender bij het grote publiek door de diverse shows op TV en in het land. In Altena traint Theatergroep YrroS! inmiddels al voor het 3e jaar met professionele coaches en treden ze op onder de naam Generaal Pardon!

Iedere cursusronde wordt traditiegetrouw afgesloten met een voorstelling. deze keer in Almkerk.

14 december - Almkerk

Op 14 december kun je een avond komen lachen in 't Wapen van Emmickhoven - in Almkerk.

De voorstelling wordt een aaneenschakeling van verschillende improvisatie-games. Als publiek word je actief bij de voorstelling betrokken door de spelers die het publiek vragen om suggesties voor een door hen te spelen scène, in een bepaalde spelvorm, de zogenaamde 'game'. Met die input kan de game van start en ontstaat ter plekke de invulling van de scène.

Voor de spelers is improvisatie-theater een heel andere techniek dan teksttheater. Bij improvisatietheater gaat het om gebruik te maken van het spelaanbod van de medespeler en het open staan voor spontane invallen tijdens het spel. Impulsen volgen. Van te voren weten de spelers niet welke kant een game opgaat.

Bloemen gooien

En vind je een scene of vondst van een speler echt hilarisch? Dan kun je dat als kijker direct laten blijken door de symbolische (kunst-)bloem die op je stoel ligt naar de speler of op het podium te gooien. Als instant beloning.

Voor wie?

Improvisatietheater is leuk voor jong en oud. Ook voor middelbare scholieren, die in eerdere voorstellingen zeer actief meededen in de suggesties

De spelers van Generaal Pardon! zijn: Lida Hagenaars, Jacky van der Vleuten, Eric Schopman, Lianne van der Vliet, Rob Latten, Mirjam van den Bogaard, Loes van Leeuwen, Albert van Buren, Jorien Buijs en Cor Spek. De begeleiding op 14 december komt van de muzikale crème de la crème van improland: Marco van Duuren op het keybord.

Locatie: 't Wapen van Emmickhoven - Almkerk.

Datum: donderdagavond 14 december 2017

Ontvangst: de 'zaal' is open om 19.30 en om 20.00 uur is de aanvang van de voorstelling. Er is een pauze en nazit voor wie dat wil

Kaarten: entree is € 5 pp voor een avondvullende show. Reserveren via www.yrrostheater.com Wees er op tijd bij want vol=vol.