• IJs-sculpturen maken

    LimonadeBrigade

IJssculpturen maken

27-12-2017, 23:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 6 januari 2018, 10:00 tot 11:30

Locatie:

Grote Markt , Gorinchem
Ijsbaan Gorcums Winterfestijn
Gorinchem

Zaterdag 6 januari is het OntdekCafé van de LimonadeBrigade opnieuw te vinden op de IJsbaan van het Gorcums Winterfestijn. Ontdek de veelzijdigheid van ijs. Want naast het schaatsen (of eten) kan je er ook prachtige dingen mee creëren. Het Gorcums Winterfestijn wordt creatief afgesloten met een demonstratie en workshops IJS-sculpturen! De demonstratie start om 10 uur. Van 10.30 - 11.30 wordt de workshop gehouden. De activiteit is in samenwerking met het Gorcums winterfestijn en de LimonadeBrigade.

Een groot blok helder ijs, een kunstenaar en een kettingzaag ... de show gaat beginnen! Kijk wat je kan creëren in 30 minuten! Het leuke van IJssculpturen is dat iedereen het kan. Met wat tips en tricks van onze professionele begeleiders maken jullie in een handomdraai een mooi sculptuur. Leuk voor jong en oud! Deelname vanaf 8 jaar. Kosten € 7,50 inclusief entree schaatsbaan. Meedoen? Ga naar www.gorcumswinterfestijn.nl en schrijf je in.

Het OntdekCafé is deze zaterdagochtend van 10 - 11.30 uur in de LimonadeBrigade op locatie IJsbaan aan de Grote Markt te Gorinchem.

Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.