Informatieochtend over wasbare luiers in het MamaCafé

10-03-2017, 09:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 maart 2017, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Groenmarkt 1, Gorinchem
De LimonadeBrigade
Gorinchem

Het MamaCafé organiseert op vrijdagochtend 17 maart van 10:00 - 12:00 uur samen met LimonadeBrigade-partner Marije van den Brink-Weerdmeester van LuierAdviesSchoonhoven (namens Babybum.nl) een interessante informatieochtend over het gebruik en de aankoop van wasbare luiers. Deze ochtend vindt plaats in de LimonadeBrigade in Gorinchem.

Ontdek deze ochtend zelf hoe leuk, vrolijk en makkelijk wasbare luiers kunnen zijn. Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Dat maakt het misschien ook wel weer heel lastig om te kiezen. Ga je voor katoen of bamboe luiers? Hoeveel heb je er eigenlijk nodig? Hoe zit het met wassen, is dat niet een hoop gedoe? En ja die poep, waar gaat die naar toe?

Marije geeft deze ochtend graag antwoord op al dit soort vragen over wasbare luiers.

Daarnaast neemt zij ook zwemluiers, billendoekjes, zoogcompressen, wasbaar maandverband en een cup mee. Ben je zwanger of heb je al een kleintje in de luiers? Laat je dan door Marije adviseren over de aankoop en het gebruik van wasbare luiers. Ook geeft ze tips over het wassen en opbergen van deze luiers en kan ze je vertellen welk type luier voor jou en je kindje het meest geschikt is. Wasbare luiers zijn beter voor de billetjes van je baby, beter voor je portemonnee en ook nog eens beter voor het milieu.

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina van het MamaCafé. Meer informatie over de wasbare luiers is te vinden op de Facebookpagina: https://www.facebook.com/luieradviesschoonhoven en op de website: http://babybum.nl/wasbare-luiers-Babybum.