• .

    Honey Don’t by JT Thomas

Live muziek in de Bovenstad

17-11-2017, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 november 2017,
15:00 tot 23:00

Locatie:

Vissersdijk 30, Gorinchem
De Aanlegsteiger
Gorinchem

Live muziek in de Bovenstad

Dock Live beleeft komende 25 november z'n tweede editie! Het gezellige muziekfestival dat georganiseerd wordt door buurtvereniging De Watertoren, wordt weer gehouden in De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30 te Gorinchem. Van 15.00 tot 23.00 uur gaan we weer genieten van bands en elkaars eten! Weet jij al wat je gaat klaarmaken voor op de grote tafel?

Terugkerend festival

In navolging van de Free Acoustic Music Party in de Elzenhof, waar Dock live eigenlijk een voortzetting van is, kon Buurtvereniging De Watertoren na de succesvolle editie van vorig jaar niet anders dan dit feest jaarlijks terug laten keren. Ons muzikaal brein achter dit alles, Donna Bastiaans, heeft voor dit jaar het thema americana bedacht. Americana is afgeleid van de traditionele Amerikaanse country, folk en blues. Het is een verzamelnaam voor alternatieve country, rootsmuziek en indiepop beïnvloed door country en/of folk.

Onder meer NEAF, Ron Krop, PLeF en Bont & Bluegrass maken 25 november hun opwachting! Het volledige programma is te zien op www.buurtverenigingdewatertoren.nl.

Er mag gejamd worden in de huiskamer van De Aanlegsteiger. Instrumenten kunnen tussentijds veilig worden opgeborgen. Entree is gratis voor leden, kinderen tot 12 jaar én als je iets te eten meeneemt. Anders betaal je een bijdrage van 5 euro.

Over de buurtvereniging

Buurtvereniging 'De Watertoren' is een jonge vereniging opgericht in november 2015. Het doel van de vereniging is o.a. het versterken van de saamhorigheid, kennismaken, gezelligheid en draagt bij aan verbetering van de sociale controle in de buurt, niet alleen voor de buurtbewoners, maar ook voor mensen die graag onze buurt bezoeken. Voor zowel volwassenen als kinderen worden per jaar minimaal 15 activiteiten en wekelijks koffie-inloop georganiseerd. Muziek is één van de dingen waar we meer mee zijn gaan doen, muziek brengt tenslotte mensen dichter bij elkaar!!

Wil je lid worden? Je hoeft niet eens in de buurt te wonen, iedereen is welkom! Mail dan naar info@buurtverenigingdewatertoren.nl

Tot 25 november!