• toernooicommissie

    Renate Giesbers
  • Renate Giesbers

Lustrumeditie van De HypotheekWeter Open, hét open toernooi van GTC Overwaard

01-08-2017, 21:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 26 augustus 2017, 12:00 tot zondag 3 september 2017, 18:40

Locatie:

Sportlaan 1, Gorinchem
GTC Overwaard
Gorinchem

Van 26 augustus t/m 3 september vindt weer De HypotheekWeter Open plaats. Hét open toernooi voor de categorieën 8 t/m 3 in enkel, dubbel en mix van GTC Overwaard in Gorinchem. Dit jaar in een lustrumeditie: GTC Overwaard bestaat 50 jaar én De HypotheekWeter is voor het vijfde jaar hoofdsponsor van dit populaire zomertoernooi.

Na het grote succes de afgelopen jaren hopen wij ook dit jaar weer een gezellig en sportief toernooi neer te zetten. Vraag gerust vrienden en bekenden van andere verenigingen om zich in te schrijven!

Het toernooi heeft natuurlijk een competitief tintje. Iedereen die lid is van een tennisvereniging kan zich voor dit toernooi inschrijven en zich meten met spelers uit de regio. Uiteraard hopen we dat de spelers van onze vereniging ver komen en andere leden hen komen supporten! Net als vorige jaren, hebben we weer culinaire prijzen, zodat de winst gevierd kan worden tijdens een gezellig diner.

Naast het competitieve element, bieden we dit jaar een gevarieerd programma in een Brits thema.

Doe dus mee en schrijf je snel in via www.toernooi.nl.

Lukt het niet om mee te doen dit jaar of wil je ontspannen kennismaken met tennis, kom dan gezellig een kijkje nemen tijdens een van de speeldagen! Het terras is alle avonden geopend en de Fish and Chips staan klaar.