• Fort Bakkerskil

    Fort Bakkerskil

Midzomer BBQ met levende muziek op Fort Bakkerskil

08-05-2016, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 juni 2016, 17:30 tot 22:30

Locatie:

Fort Bakkerskil

Op zaterdag 25 juni wordt op Fort Bakkerskil een midzomerfeest gegeven.

Vanaf 17.30 uur wordt u verwelkomd met een drankje door Marjolein en

Koos Lucas, de beheerders van het fort, en Marcel Vaandrager, bedenker van deze eerste midzomer BBQ op het fort. Het wordt een avondje waarop u als gast in de watten wordt gelegd.

Programma

Vanaf 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kunt u kiezen uit een keur van lekkernijen. Er is niet alleen vlees en vis, maar ook de vegetariër komt ook aan zijn/haar trekken. Heerlijk genieten van het eten van de BBQ, salades, stokbrood, drankjes en meer, terwijl mooie afwisselende muziek door Jolie Coeur en Troubadour Bertan wordt gespeeld.

Als iedereen zo rond 21.00 uur/21.30 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur.

Toegang, parkeren en aanmelden

De toegangsprijs voor deze midzomer BBQ bedraagt € 21.50 per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes.

Er is op het fortterrein parkeergelegenheid. Als dat vol is, kunt u op 200 meter afstand van het fort ook parkeren. Tip: overweeg om op de fiets te komen.

U kunt zich aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl. Bij uw aanmelding graag vermelden met hoeveel personen u komt en het aantal vlees-/vis- of vegetarische- eters. Aanmelden (vóór 20 juni) is in verband met de inkopen verplicht.

Marjolein, Koos en Marcel verwelkomen u graag op zaterdag 25 juni om 17.30 uur op Fort Bakkerskil aan de Kildijk 143, 4255 TH Werkendam/Nieuwendijk.