• Bakker Gorinchem op Papland

    gStreetview
  • Tweede en derde generatie

    Bakker Gorinchem

Ondernemers Netwerken bij Bakker Gorinchem - Benut je energie duurzaam!

05-11-2017, 19:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 november 2017,
09:00 tot 12:00

Locatie:

Vaart 5, Gorinchem
Bakker Gorinchem
Gorinchem

Benut je energie duurzaam!

GORINCHEM - Hoe kun je energie optimaal benutten? Ondernemers denk mee en kom netwerken bij gastbedrijf Bakker Gorinchem. "Energie is heel belangrijk in ons bedrijf." Aan het woord is de enthousiaste zoon van de oprichter Jaap Bakker.

Ook de derde generatie van het oudste zonweringsbedrijf, opgericht in 1966 loopt zich inmiddels warm. "Niet alleen het tegenhouden van de zon, zoals het doelgericht binnenlaten of juist tegenhouden van de warmte, maar ook de energie van mensen willen we optimaal benutten."

Op 17 november zijn ondernemers uit Gorinchem en verre omgeving, vanaf 09.00 u welkom aan Vaart 5 in Gorinchem. In het middengedeelte denken we met elkaar na over ""Hoe kan ik duurzaam alle energie beter benutten? Vanaf een uur of elf is er voor de liefhebbers een rondleiding.

Over Ambiance Zonwering Bakker

Bakker Gorinchem levert, monteert en onderhoudt al ruim 50 jaar alle mogelijke vormen van binnen-, buitenzonwering en rolluiken. De ontwikkelingen gaan steeds verder. Waar zonwering vroeger schaduw leverde, gaat het steeds meer meetellen in klimaatbeheersing in woningen en gebouwen.

Terrasoverkappingen, pergolasystemen en balkonbeglazing zijn relatief nieuwe producten die prominent in de moderne en ruime showroom in Gorinchem aanwezig zijn. Het buitenleven neemt daarom een steeds grotere plaats in binnen ons bedrijf.

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs via oc-g.nl. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn? Neem contact met ons op via info@oc-g.nl.