• Kleuters in hun stamgroep op de Jenaplanschool Gorkum

    Marie-Suzanne Assié-Poot, Assié Fotografie

Open Dag Jenaplanschool Gorkum

23-09-2016, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 8 oktober 2016, 10:30 tot 13:00

Locatie:

Traverse 18, Gorinchem
Jenaplanschool Gorkum
Gorinchem

Op zaterdag 8 oktober 2016 organiseert de Jenaplanschool in Gorkum een open dag voor ouders, die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kleuter.

De school is open van 10.30 tot 13.00 uur. Geïnteresseerde ouders worden na ontvangst door Jenaplanouders rondgeleid door de school. Daarnaast geven directeur Peter Vroone en stamgroepleider Lies Odenthal op verschillende momenten informatieve presentaties over de school. Zo ontdek je welke mogelijkheden de school wellicht voor jou heeft. De koffie staat klaar en breng vooral je (kind)eren mee!

In november 2015 werd de Jenaplanschool door het landelijk onderwijsprogramma School Aan Zet uitgeroepen tot referentieschool en hoort daarmee tot de twintig voorbeeldscholen in Nederland, vanwege haar unieke aanpak en goede resultaten. De school heeft een zelfstandig ouderbestuur, als enige school in de regio Gorinchem. Op de Jenaplanschool staat het unieke kind centraal staat. Het talent van ieder kind wordt gevonden door samen te leren en te groeien. Onze school staat in de wijk Wijdschild in een groene omgeving.

Aanmelden voor het bezoeken van de Open Dag is niet nodig, iedereen is zonder afspraak welkom tussen 10.30 uur en 13.00 uur. De Jenaplanschool Gorkum is gevestigd aan Traverse 18, Gorinchem. Voor meer informatie: bel met 0183-690571 of kijk op www.jenaplangorkum.nl .