• Wethouder Freije en Martijn de Stigter van Annet Flowers

    John Roeland

Overhandiging eerste businessboeket Business Event gemeente Gorinchem

02-11-2017, 14:40 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 27 november 2017, 19:00 tot 23:59

Locatie:

, Gorinchem
De Nieuwe Doelen
Gorinchem

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem. Gemeente Gorinchem is dit jaar voor het derde jaar trotse official partner. ''Het evenement is een mooie gelegenheid om bedrijven uit Gorinchem op het podium te zetten en de waardering uit te spreken voor het ondernemerschap. Zij zorgen ervoor dat het bedrijfsleven op de kaart staat. Het zijn stuk voor stuk prachtige bedrijven die een belangrijke regionale, landelijke of zelfs internationale rol vervullen. Terecht dat zij in het zonnetje gezet worden. Bovendien zorgt het Business Event ervoor dat ondernemend Gorinchem een groot platform heeft om te netwerken. Nieuwe verbindingen worden gelegd. En daar dragen we graag aan bij. Graag tot 20 november!" Wethouder Freije.

De genomineerde bedrijven worden maandag 27 november in De Nieuwe Doelen aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren.

De deskundige jury, onder leiding van notaris Caroline van Rooijen, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren. De komende periode zullen de juryleden de bedrijven persoonlijk bezoeken.

De winnaars zullen op maandag 27 november a.s. bekend worden gemaakt.

Martijn de Stigter verzorgt ook dit jaar de prachtige boeketten voor alle genomineerden en de podiumstukken. Om alvast in de stemming te komen reikte de Stigter een prachtig boeket uit aan wethouder Freije.

Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega's? Bestel uw kaarten via: www.nbe.nu. Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventgorinchem.nl en via social media: facebook.com/businesseventgorinchem of twitter: @NBEnu #BEG17.