Schrijfherberg weer open

23-10-2017, 11:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 oktober 2017, 13:30 tot 15:00

Locatie:

, Gorinchem
Restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf
Gorinchem

BLESKENSGRAAF-De Schrijfherberg opent vrijdagmiddag 27 oktober 2017 weer haar deuren voor schrijfliefhebbers. Ditty van Drenth verzorgt een inspirerende schrijfworkshop in restaurant 'De Burgemeester' in Bleskensgraaf.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers via eenvoudige schrijfoefeningen inzicht in hun gedachtewereld. "Het gaat niet om het resultaat, maar om het schrijfproces", vertelt Ditty. "De pen blijft op het papier. Alles wat in je opkomt aan de hand van het thema, schrijf je van je af. Door de afbakening van de tijd en het onderwerp kom je tot bijzondere uitkomsten."

De deelnemers krijgen de gelegenheid om hun werk aan de andere deelnemers voor te lezen. "Natuurlijk is eenieder hier vrij in. Je komt en schrijft uiteraard voor jezelf. Alles wat uit de pen op papier vloeit, is goed. Het gaat om de verdieping. Al schrijvend kom je dichterbij je ware zielsbeleving. Je raakt je ware kern. Dat is het mooie van deze zogeheten 'creatieve dagboekschrijfmethode'."

De schrijfworkshop start om 13:30 uur en duurt tot 15:00 uur. Deelnemers kunnen zelf schrijfgerei meenemen, maar het is ook verkrijgbaar in de 'Schrijfherberg'. Aanmelden kan via E. schrijfherberg@gmail.com of M. 06 - 45132944.