• The spectacles

    onbekend

THE SPECLACLES JAZZBAND IN GROTE KERK: ZEVENDE LUNCHCONCERT

03-08-2016, 20:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 augustus 2016,
12:15 tot 13:00

Locatie:

Groenmartkt , Gorinchem
Grote Kerk, Gorinchem
Gorinchem

De zomerse lunchconcerten in de Grote Kerk, georganiseerd door de Stichting "Vrienden van de Grote Kerk", mogen zich in een steeds grotere belangstelling verheugen. Mede door het gevarieerde aanbod en de hoge kwaliteit van de musici, zijn deze concerten zeer populair geworden.

Op woensdag 17 augustus zullen oude bekenden te beluisteren zijn, namelijk de jazzformatie "The Spectacles", bestaande uit Henk Schep, Ed Sterk, Hans Tempelman , Jan Blok en Cees van Dis. Deze in 1992 opgerichte Gorinchemse band is ook tijdens het afgelopen Gorinchemse jazzfestival in april weer te horen geweest tijdens de kroegentocht en in de Grote kerk. The Spectacles spelen oude-stijl- New Orleansjazz; inmiddels hebben ze een cd uitgebracht.

The Spectacles spelen op festivals in binnen- en buitenland. Binnenkort zullen zij in Vlissingen hun medewerking verlenen aan het festival "Jazz by the sea".

Het enthousiasme van de musici werkt aanstekelijk. De concerten zijn altijd vrolijk en sfeervol. U kunt daar op 17 augustus om 12.15 uur getuige van zijn.

Locatie: Grote Kerk Gorinchem

Datum: 17 augustus

Aanvang 12.15 uur

Toegang gratis, collecte bij de uitgang voor de Stichting "Vrienden van de Grote kerk