Stempels maken in de LimonadeBrigade

22-06-2016, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 29 juni 2016, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Groenmarkt 1, Gorinchem
LimonadeBrigade in Bibliotheek van Gorinchem

Het OntdekCafé, onderdeel van de LimonadeBrigade, heeft op 29 juni aanstaande een maandspecial in het teken van bloemen en stempels. Het OntdekCafé is altijd op woensdagmiddag en zaterdagochtend open en bevindt zich in de Bibliotheek van Gorinchem.

Op woensdagmiddag 29 juni kunnen kinderen en ouders tussen 14 en 16 uur een bloemenstempel maken. De activiteit wordt begeleid door Marleen van Zwienen van de CultuurFabriek in Gorinchem. Je leert vanaf het begin met een idee of een plaatje om een ontwerp voor de stempel te maken. De volgende stap is kiezen van het materiaal. Je leert deze middag omgaan met het materiaal en de gereedschappen. Meedoen aan de activiteit is gratis. De activiteit sluit mooi aan bij de expositie Floralia van het Huis van Inspiratie. Doe je mee?

Voor openingstijden en meer informatie over de LimonadeBrigade en het OntdekCafé kun je terecht op onze website www.limonadebrigade.nl, of loop gezellig een keertje bij ons binnen aan de Groenmarkt 1 in de Bibliotheek van Gorinchem.