• Sneeuwfeest!

    Dirk Luiten

Wintersportavond op 11 november a.s. seizoen 2017-2018

11-10-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 november 2017, 00:00

Locatie:

Zandkade 14a, Schelluinen
Café Restaurant Thuys eten & drinken
Schelluinen

Gaan uw/jouw gedachten ook al eens naar de Besneeuwde Bergtoppen, mooi geprepareerde Pistes en de alle Gezelligheid hierbij?!

Kom dan naar de wintersportavond van Skivereniging de Grote Rivieren, hier kunt u kennismaken met de activiteiten van de vereniging. Op deze avond wordt u begroet met een heerlijk kopje koffie, waarna we u d.m.v. verschillende presentaties informeren over onze reizen, met o.a. dit seizoen de prachtige reis naar het sprookjesachtige winterwonderland LAPLAND.

Ook aandacht voor de Training's activiteiten zoals Sneeuwfit en Nordic Walking. Info over ski's en hun onderhoud en skimode. Ook is er een muzikale noot door het zangduo "Zij van de Buren"

Er is een mogelijkheid deze avond te beginnen door deel te nemen aan een 3-gangen diner voor €24,50. laat je verrassen en geef jeop voor het diner per mail skivereniginggroterivieren@gmail.com

Opgave graag voor 4 november. Aanvang Diner:17.30 uur/ aanvang Avond: 20.00 uur.

Deze avond wordt gehouden in Café Restaurant Thuys eten & drinken, Zandkade 14a, 4209 BC Schelluinen. * info over de skivereniging www.skivereniginggroterivieren.nl