• Woezel & Pip

    Wim Lanser

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos!De Nieuwe Doelen, Gorinchem

31-10-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 november 2017, 14:00 tot 15:00

Locatie:

Haarstraat 64, Gorinchem
De Nieuwe Doelen
Gorinchem

Woezel & Pip beleven op 18 november een spannend avontuur in De Nieuwe Doelen in Gorinchem. Woezel & Pip gaan samen met al hun vriendjes en de kinderen in de zaal op zoek naar de stelende Sloddervos!

Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten. De familiemusical 'Op zoek naar de Sloddervos!' is een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de liefste hondjes van het land.

Knutselwedstrijd

Woezel & Pip gaan op zoek naar de Sloddervos, maar hoe zou die er eigenlijk uitzien? Heb jij een idee? Teken, knip, plak en knutsel jouw eigen Sloddervos en lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand.

Meet & Greet

Na afloop van de voorstelling kan er heerlijk geknuffeld worden met de levensgrote knuffels van Woezel & Pip in de foyer van het theater.

Woezel & Pip Op zoek naar de Sloddervos! zal nog dagenlang het gesprek van de dag zijn, want die Sloddervos... daar zal de theaterzaal vol mee zitten!

18 november om 14.00 uur, bij De Nieuwe Doelen, Haarstraat 64, Gorinchem. Kaartprijs € 19.00, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.denieuwedoelen.nl of telefonisch via 0183 69 22 22. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/WoezelenPip.