• Voel de kracht in jezelf!

    Laura van der Pol (gekocht Shutterstock)

Workshop Yoga & Dans 'In je kracht staan'

08-07-2017, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 17 juli 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Beatrixstraat 21, Herwijnen
Studio 'Van Nature'
Herwijnen

Op maandagavond 17 juli om 19.30 uur organiseert Yogastudio By van Nature de workshop Yoga & Dans in de yogastudio aan de Beatrixstraat 21 te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften).

Deze workshop is een prachtige combinatie van yoga en dansen. Bewust met aandacht voor yoga & dansbewegingen brengt je in contact met jezelf. Bij deze bijzondere vorm van yoga wordt "gewone" yoga gecombineerd met dans. Ritmische bewegingen op muziek en verbinding maken met lichaam en geest. Yogadansen is heerlijk, ontspannend en genieten. Je geeft je over aan de muziek, je laat gedachten los en geeft uiting in de beweging. Je leert waar jouw grenzen liggen en hoe je daarmee om kunt gaan. Je leert luisteren naar jouw lichaam en ontdek wat de mogelijkheden. Bewustwording van je adem, lichaam en geest. Yoga & dans is er voor jou!

Zin om mee te doen?

Toegangsprijs workshop 'Yoga & Dans' bedraagt € 17,50. De workshop duurt twee uur incl. een heerlijk kopje thee. Van te voren aanmelden is gewenst -uiterlijk 15 juli a.s.

Voor meer informatie over deze workshop kunt u contact opnemen met Laura van der Pol op tel. 06-17755533, per E-mail: info@byvannature.nl of u kunt een bezoekje brengen aan de website www.byvannature.nl