Zomer activiteiten in het Natuurcentrum

10-08-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 augustus 2017, 15:03

Locatie:

Gijsbert van Andelpark 1, 1 Gijsbert, Gorinchem
Natuurcentrum Gorinchem
Gorinchem

Wat een gezelligheid deze hele zomer op het Natuurcentrum! De kick off van het zomerprogramma bij het Natuurcentrum werd gedaan door de Limonadebrigade en SKG, prachtige koeien werden er geschilderd en varkenssnuiten geknutseld.

De week erna hebben de kinderen een sportieve en gezonde dag beleefd onder begeleiding van Fynes Fitness en de Vitamine Kantine. Zelf brandjes blussen met de Jeugdbrandweer was natuurlijk een geweldige ervaring voor onze jonge bezoekers!

Op 9 augustus was er nog een spetterende dansshow en workshop van LaRizz én Pia en Zaza kwamen mee dansen! We sluiten het zomerprogramma af met ons eigen peutertimmerdorp van kartonnen dozen, samen met de Limonadebrigade.

Ook in het najaar is er weer genoeg te doen op het Natuurcentrum: bingo voor de senioren, knutselen met kinderen en gezellige actieve spelletjesmiddagen! Kijk snel op onze facebook voor de activiteitenkalender.

We zijn hard op zoek naar mensen die ons willen helpen alles mogelijk te maken. Met slechts twee uurtjes van uw tijd per jaar maakt u heel veel gezelligheid voor jong en oud mogelijk! Neem contact op met Gitta Spruit, 06 53 653 953 voor meer informatie.