• Lekker klimmen en klauteren

    Tanja de Bode / Free Nature

Zomerse struintochten rond slot Loevestein.

11-08-2016, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 19 augustus 2016, 14:00 tot vrijdag 2 september 2016, 16:00

Locatie:

Loevestein 1, Gorinchem
Slot Loevestein
Gorinchem

Ontdek de stoere natuur langs de rivier de waal.

Eindig je zomervakantie met een avontuurlijke excursie dwars door het gebied rond slot Loevestein. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ga je op zoek naar de mooie planten en dieren die er in dit gebied te bewonderen zijn. De Rode geuzen en Konik paarden leven er net als in het wild.

Staatsbosbeheer organiseert de komende weken meerdere struintochten!

Speciaal voor kinderen

Gaat jouw kind graag op ontdekking? Kom dan naar de kinderstruintochten op vrijdag 19 augustus, woensdag 24 augustus of op vrijdag 2 september. Samen met de gids ontdekken de kinderen met opdrachten en spelletjes de natuur. De struintocht begint om 14:00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deze struintocht is geschikt voor de hele familie. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein.

Zomeravondstruintocht

Zaterdag 27 augustus is er een zomeravondstruintocht. Geniet van een prachtige zomeravond en ervaar met al je zintuigen hoe de dag ten einde loopt. De struintocht begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deze struintocht is geschikt voor de hele familie. De kosten zijn €3,- voor kinderen en €5,- voor volwassenen. Betalen doe je bij de gids, het liefst gepast.

Algemene informatie

Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren! Het terrein is niet geschikt voor kinderwagens.

De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt u ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.

Adres: Loevestein 1, 5307 TG Poederoijen

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Saskia Linssen, s.linssen@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein