• zomertijd struintocht in het Munnikenland

    Staatsbosbeheer

Zomertijdstruintocht door het Munnikenland

13-03-2017, 12:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 26 maart 2017,
11:00 tot 13:00

Locatie:

Loevestein 1, Woudrichem
Munnikenland
Woudrichem

13-03-2017

Ontdek de natuur langs de rivier!

Staatsbosbeheer organiseert op zondag 26 maart een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein om de zomertijd weer te verwelkomen. Ervaar hoe de natuur zachtjes aan weer op gang begint te komen na de lange wintermaanden. Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een Rode geus of Konik paard.

Informatie

De struintocht begint om 11.00 uur en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. De kosten zijn €3, - voor kinderen en €5, - voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van slot Loevestein. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren!

Let op!

De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit j.korsmit@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein