• verrassend gevarieerd entertainment door Gorcumse TOPzanggroep

  • relaxed zingend vanaf de bank (2014)

  • een muzikale battle tussen dames en heren (2014)

21 en 22 nov Uitbundige lustrumconcerten topzanggroep KLINK!

09-11-2015, 16:43 | Lezersnieuws | Carola Verbraak, KLINK!

De Gorinchemse topzanggroep KLINK! viert haar eerste lustrum met een reeks van drie feestelijke concerten. Sinds de debuutconcerten in 2011 heeft de vijf jaar jonge zanggroep zich elk jaar sterker ontwikkeld tot een steeds hoger niveau.

Ook dit jaar heeft muzikaal leider Ruben Weverling weer een volledig nieuw en spannend repertoire aan uitdagende arrangementen geschreven, passend bij de stemkleur van de tien individuele leden.

Meerstemmig worden uiterst gevarieerde nummers gezongen: van gevoelige ballads en tijdloze evergreens tot moderne popsongs en van Franse chansons en verrassende wereldmuziek tot unieke filmmuziek en swingende gospels.

De gedreven zanggroep wordt live begeleid door professionele muzikanten en zij presenteren zich in een wervelende show, waarin hun nummers in diverse uitvoeringen voorbij komen, waaronder medleys en mash-ups en ook a capella, in wisselende groepssamenstellingen.

U zult versteld staan van de passie waarmee gezongen wordt en het gezamenlijk plezier dat van het podium afspat, waardoor het een zeer energieke beleving wordt voor zowel de zanggroep en muzikanten alsook het publiek.

De jarige zanggroep trakteert u op spectaculair topentertainment met gastmuzikanten en vele muzikale verrassingen, ondersteund door een mooie lichtshow en audiovisueel materiaal. Om een indruk te krijgen kunt u op de site compilatiefilmpjes van voorgaande concerten bekijken.

Komt u mee feesten op zaterdag 21 november om 15.00 uur of 20:30 uur in het auditorium van het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem? Ook op zondag 22 november is er een matineeconcert, echter is dit nagenoeg uitverkocht! Indien u toch graag dit concert zou willen bijwonen, adviseren wij u om persoonlijk contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden door een mail te sturen naar kaartverkoop@groepklink.nl.

Kaarten à 15 euro kunnen besteld worden via de website: www.groepklink.nl en zijn contant te koop aan de deur