• Preventieteam Gorcum-Oost ontvangt sleuteltaart van fractievoorzitter CDA Lennert Onvlee

    Tilman Jacobs

CDA deelt beroemde 'sleuteltaart' uit.

13-07-2017, 12:00 | Lezersnieuws | CDA Gorinchem

Het CDA heeft weer de bekende 'sleuteltaart' uitgedeeld. Dit keer aan de Gorinchemse buurtpreventiegroep van Gorinchem-Oost. Dit omdat het CDA erg trots is op activiteiten van deze groep. Een paar maanden geleden is de fractie van het CDA al bijgepraat over het werk wat zij doen. Zo lopen ze 's nachts rond om te kijken of er vreemde dingen gebeuren in de wijk en zijn dus extra alert op verdachte situaties.

Al snel werd duidelijk dat Gorinchem-Oost een stuk veiliger is geworden door al dit straatwerk van deze mensen. Minder vandalisme, minder criminaliteit en minder diefstal. Een mooi resultaat, maar ze zijn er nog niet en het werk blijft nodig. Ze gaan zelfs zo ver dat preventie aandacht krijgt door middel van voorlichting. Is je achterdeur wel op slot en je autoraampje dicht?

Door dit extra werk zijn ze wel opzoek naar nieuwe mensen om hun gebied te vergroten en het straatwerk te verbeteren. Belangrijk werk en samen maken we de buurt veilig. Het CDA steunt dit van harte en daarom overhandigde fractievoorzitter Lennert Onvlee deze sleuteltaart!

Het CDA had 1 bericht voor ze en dat is: Ga zo door, jullie doen fantastisch werk en daarom deze welverdiende taart!