• Geslaagde Mama Verwen Dag in de LimonadeBrigade

    De LimonadeBrigade

Geslaagde Mama Verwen Dag in De LimonadeBrigade

16-05-2017, 13:10 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Zaterdag 13 mei jl. werden alle moeders op diverse manieren in de watten gelegd in De LimonadeBrigade tijdens de Mama Verwen Dag. Diverse specialisten op bijvoorbeeld schoonheidsgebied, massage of fotografie zetten zich vrijwillig voor alle mama's in.

Bij binnenkomst konden moeders wensen als 'een goede oppas' of 'hulp bij de opvoeding' ophangen aan de wensboom van organisatie 'We Helpen' die probeert de wensen van de moeders in vervulling te laten gaan met hulp van vrijwilligers.

Vervolgens lieten moeders zich verwennen door de schoonheidsspecialiste van Cocoon, de voetreflexoloog van Fit Werkt, craniosacraal therapeut Gitika Steltenpool of namen zij deel aan het Imagospel dat georganiseerd werd door kleurenstyliste Astrid van Look.

Moeders konden zich met een gerust hart in de watten laten leggen dankzij professionele kinderopvang van De Kinderkamer. Kinderen maakten hier iets moois voor hun moeder, speelden gezellig met elkaar of konden terecht bij de kinderkapster voor een mooie vlecht of stoer gekleurde stekels.

Voldaan, vol nieuwe energie en op hun mooist werden de moeders, vaders en kinderen vervolgens op de foto gezet door Assié Fotografie die de bijzondere band tussen ouders en kinderen heeft vastgelegd op de gevoelige plaat. De heerlijke geuren van de baksels van de vrijwilligsters van De LimonadeBrigade maakten de ochtend compleet.

Al met al blikken vrijwilligers van De LimonadeBrigade, de betreffende ondernemers, ouders en hun kinderen terug op een zeer geslaagde Mama Verwen Dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Wie afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid is geweest langs te komen of nog niet eerder kennis heeft gemaakt met De LimonadeBrigade, is altijd van harte welkom.

Meer informatie over De LimonadeBrigade staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.