• Hockey is leuk en stoer bij www.rapidmills.nl

    Cindy Ebben

Help jij G.H.C. Rapid groeien?

11-09-2017, 00:20 | Lezersnieuws | Cindy Ebben

Lijkt het je leuk om te hockeyen? Gezellig met jongens of meiden van jouw leeftijd een team te vormen en daar een heel jaar mee het hockeyveld om te hockeyen maar natuurlijk ook enorm veel plezier maken. G.H.C. Rapid nodigt jou graag uit op het nieuwe hockeycomplex. Hockey wordt gespeeld op watervelden of zandvelden en G.H.C. Rapid heeft nu allebei. We zijn van twee velden naar drie velden gegaan en daarom kunnen we weer in ledenaantal gaan groeien. Dat is natuurlijk fantastisch want plezier deel je graag met velen. Dus kom eens langs op een maandagavond, dan begint om 18.00 uur de hockeytraining op de hockeyschool en kun je eens kijken. Er zijn dan ook andere teams aan het trainen en kun je een goed beeld krijgen van een hockeytraining. Je mag natuurlijk ook direct meedoen.

Op de hockeyschool, krijg je alle basisvaardigheden en de eerste regels van het hockeyen aangeleerd. Je krijgt de tijd om te leren in je eigen tempo. Wanneer er in een van de reguliere teams een plek beschikbaar komt, wordt er gekeken wie er klaar is om door te stromen. Met alles dat je geleerd hebt in de Hockeyschool maak je een fijne start in jouw nieuwe team. 

Door te trainen in de Hockeyschool krijg je bovendien de tijd om te zien of het hockeyen bevalt. De contributie bedraagt € 15 per maand en het lidmaatschap is per maand schriftelijk opzegbaar. Het trainingsseizoen van de Hockeyschool loopt van september tot en met november en van maart tot en met mei.

In verband met de veiligheid zijn een tandenbeschermer / bitje en scheenbeschermers verplicht, beide te koop bij De Jongh Sport, Gorinchem. Zolang je deelneemt aan de Hockeyschool krijg je van Rapid een leenstick.

Dus heb je zin om te komen hockeyen, meld je dan aan bij de Hockeyschool via het inschrijfformulier klik hier.

Heb je vragen, stel ze gerust : hockeyschool@rapidmills.nl