• Spelen tijdens het MamaCafé

    LimonadeBrigade
  • LimonadeBrigade

Themabijeenkomsten bij de LimonadeBrigade

21-03-2016, 17:11 | Lezersnieuws | Janneke de Vries

De LimonadeBrigade biedt in april verrassende activiteiten en themabijeenkomsten voor ouder en kind. Je bent van harte welkom om te komen ervaren, ontdekken, luisteren en kletsen in de LimonadeBrigade aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Ons plein is geopend op woensdag , vrijdag- en zaterdagochtend en onze gastvrouwen staan voor jullie klaar.

Op woensdag 5 april staat in het PeuterCafé aan het Lingeplein het beweegtalent in de spotlights. Peuters bewegen, klimmen en klauteren het liefst de hele dag! Deze ochtend ben je van harte welkom om samen met je kind te ervaren wat Beweegkriebels zijn. Beweegkriebels wordt mede mogelijk gemaakt door Rivas. In het PeuterCafé aan de Groenmarkt 1 vindt op 13 april een themabijeenkomst plaats met het onderwerp 'Je peuter in de puberteit'. De periode waarin je peuter zijn eigen willetje ontdekt. En dat kan soms behoorlijk pittig en uitdagend zijn voor ouders. Hoe kun je jouw eigenwijze peuter op een positieve manier begeleiden? Claudia Hartman van Puur Contact gaat graag met je ingesprek over deze vraag op woensdag 13 april.

In het MamaCafé kun je op vrijdag 1 april de workshop 'media voor ukkies' in samenwerking met de Bibliotheek aanzet volgen. Hoe voed je je kindje digitaal op? Welke apps, websites en andere media kun je het beste inzetten? Tijdens de interactieve workshop Media voor ukkies krijg je antwoord op al deze vragen. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek, www.debibliotheekaanzet.nl.

Het OntdekCafé heeft op 30 maart a.s. nog een special in samenwerking met SKG. De SKG is van 14.00 tot 16.00 aanwezig in het OntdekCafé met activiteiten zoals' kraak de smaak', 'raar maar waar' met een ballonproefje en 'zomer in je bol' met teenslippers knutselen. Het OntdekCafé is woensdagmiddag geopend vanaf 12.00 tot 17.00.

Voor openingstijden en meer informatie over de activiteiten kun je terecht op onze website www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina of loop gezellig een keertje bij ons binnen aan de Groenmarkt 1, in de Bibliotheek van Gorinchem.