Lezersnieuws

Praktijk TOP - Zomeractie… juli en augustus!

Psychosociale hypnotherapie maakt gebruik van indirecte hypnose, hierdoor is het mogelijk om ervaringsgericht te werken. Dat wil zeggen dat we beter kunnen 'voelen', zowel in ons lichaam als de emoties die daarbij horen.

geslaagde miniwegwedstrijd bij RC Jan van Arckel

Miniwegwedstrijd bij RC Jan van Arckel in Arkel:

Iris de Groot kampioen kalf voorbrengen op de Dairy Fair Marienweardt

Afgelopen zaterdag 19 augustus 2017 was de Dairy Fair Marienwaerdt in Beesd. Iris de Groot (4 jaar) deed mee aan de kalverenkeuring onder de naam van "Merwehoeve de Groot". Het kalf Pernilla 15 geboren op 23 februari 2017 was het kalf waar Iris voor zorgde en voor bracht in de ring.

Bevoorrechte positie hockeyvereniging G.H.C. Rapid

Wachtlijsten horen bij het verleden, tenminste voorlopig, bij hockeyclub G.H.C. Rapid. Dankzij de aanleg van twee watervelden en een zandveld is de speelcapaciteit met 50% toegenomen.

Expositie Atelier voor inspiratie in de Grote kerk in Gorinchem

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk in Gorinchem presenteert met trots de vierde expositie van dit jaar.

Al 14 jaar doen wij dit vrijwillige werk om gelden te genereren voor het onderhoud en dus behoud van een markant monument in onze stad.

Waalse Esteban (18) zoekt Zuid-Hollands gastgezin

Esteban komt uit Wallonië, het Franstalige deel van België en wil graag vloeiend Nederlands leren spreken. Daarom komt hij 26 augustus met uitwisselingsorganisatie Travel Active een semester naar Nederland. Esteban is ingedeeld in de regio Zuid-Holland.

Vesper in de Exoduskerk

Gorinchem - Op zondag 27 augustus wordt er weer een vesper gehouden in de Exoduskerk aan de Mollenburgseweg.

Bridgeles in Gorinchem

Vanaf donderdag 7 september start er een nieuwe bridgecursus voor beginners uit Gorinchem en omgeving. Deze cursus wordt georganiseerd door bridgeclub De Merwe en staat onder de deskundige leiding van mevrouw Wil Gerritse-v.d. Heuvel.

Keep them Rolling Militariabeurs Evenementenhal Gorichem

Welkom op de gezelligste en grootste militariabeurs van Nederland. Verkopers met o.a. militaire en vintage kleding, boeken, gereedschap, onderdelen, radioapparatuur, etc.

BC de Vesting: Nu wel hoge scores

Vorige week wist slechts een enkel paar maar net boven de 60% uit te komen bij bridgeclub de Vesting. Deze zomeravond waren de 60-ers wat ruimer gezaaid.

Pagina's