Lezersnieuws

Luxe verbouwingen By Flex Projects 

Gorinchem - Een nieuw design- en buildprincipe voor particuliere verbouwingen, dat is wat de mannen van Flex Projects op de markt brengen. Peter Claassen en Ewoud Kasen slaan daarmee een nieuwe weg in.

Leerlingen in gesprek met bezoek uit Nepal

Woensdag 21 maart verwelkomden Junior College en Tiener College Dhurba Giri, oprichter van de Sapana school in Chitwan, Nepal.

Bridgeles voor beginners 

Op maandagavond 16 april starten we in Hotel Gorinchem met een beginnerscursus  voor de aanbiedingsprijs van 15 euri excl. lesmateriaal.

BC de Vesting: Fris en fruitig

Na een korte afwezigheid traden Coby Smits&Jan Brunner weer aan in het strijdperk en lieten een slagveld achter. Hun percentage van 64% betekende een gat van maar liefst elf procenten punten met de achtervolgers

 Kinderen van De Tamboerijn trekken aan de bel!

CBS De Tamboerijn deed op woensdag 21 maart mee aan de actie van het Liliane Fonds “Wij trekken aan de bel” door een minuut lang zoveel mogelijk herrie te maken.

Yakult Start to Run bij Typhoon

Het hardloopprogramma voor iedereen: fit of niet, je kunt altijd meedoen! Ruim 67.000 lopers zijn je voorgegaan, h?t bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Pastoor, dominee en Imam op de Poorter

Deze weken werken de leerlingen van daltonschool de Poorter aan het project: 'We zijn allemaal anders'. Op de Poorter zijn veel geloven vertegenwoodigd.

Ondernemers laten de binnenstad bruisen tijdens ‘Lente in Hartje Gorcum’ op zaterdag 24 en zondag 25 maart

Gorinchem – Op zaterdag 24 en (koop)zondag 25 maart zal de lente worden ingeluid in de binnenstad van Gorcum met het evenement: Lente in Hartje Gorcum. Tijdens het weekend vinden verschillende activiteiten plaats in het thema lente voor bezoekers van het winkelgebied.

 

Praktijk TOP - Psychosociale Hypnotherapie

U kunt hier terecht voor problemen op het gebied van de geestelijke gezondheid.

Aditech behaald opnieuw NEN 4400-1- en NBBU audit.

Het technische uitzendbureau Aditech heeft de NEN- en NBBU audits opnieuw behaald. En daarmee o.a. het SNA-keurmerk verkregen. De controle van Aditech vond plaats op het hoofdkantoor in Gorinchem.

Pagina's