Lezersnieuws

Familiedagen

Familiedagen Gorinchem

WELKOM!

Familiedagen biedt ieder familielid uit de gereformeerde gezindte een leuke dag uit. Doe mee met diverse activiteiten, laat u verrassen door het diverse aanbod van exposanten en geniet van het muzikale programma.

D66 in gesprek met Gorinchem-Oost

Zaterdag 15 juli ging D66 in gesprek met inwoners en winkeliers uit Gorinchem-Oost. De gesprekken op het Wiardi Beckmanplein leverden veel goede input op. In totaal zijn er zo'n 50 één-op-één gesprekken gevoerd over allerlei zaken die mensen op wijk- en stadsniveau bezighouden.

Hoofdprijs uitgereikt van SSG kleurplatenwedstrijd

Maurits ontving zaterdag uit handen van SSG-voorzitter Jeroen Vinckers de hoofdprijs voor de mooiste kleurplaat van de stad. Met zijn prijs - het historische vikingspel KUBB - kan Maurits deze zomer lekker buiten spelen.

Wandel 4 dagen mee langs de Waal met de Ri4daagse!

Van 17 t/m 20 aug. a.s. vindt voor de 4e maal de Ri4daagse plaats. Voor het eerst gaan de wandelaars het gebied ten westen van Zaltbommel verkennen (2 van de 4 dagen). De Ri4daagse is een evenement waar natuur, cultuur en mensen centraal staan, we beleven het Waallandschap van alle kanten!

Syndion steunt oproep VGN extra financiën voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB)

De koepelorganisatie Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) vroeg vorige week (11 juli) via een brief aan staatssecretaris Van Rijn om de komende anderhalf jaar €20 miljoen extra beschikbaar te stellen voor verruiming van de meerzorg van mensen met een ernstig meervoudige beperking.

OPNIEUW NEDERLANDSE MEDAILLE VOOR TYPHOON ATLEET

Aan het begin van het zomerseizoen vinden traditioneel de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek plaats. Het tijdstip is meestal gekozen om Nederlandse atleten een laatste kans te bieden zichzelf te plaatsen voor internationale toernooien.

NEDERLANDSE MEDAILLE VOOR TYPHOON ATLEET

Zoals elk jaar aan het begin van het zomerseizoen vonden de Nederlandse Kampioenschappen voor A- en B-junioren plaats (15-19 jaar) en deze werden deze keer door de atletiek vereniging Prins Hendrik in Vught gehouden.

Schrijven in de Schrijfherberg

REGIO/BLESKENSGRAAF-Ditty van Drenth is onlangs gestart met de Schrijfherberg. Een plek waar schrijvers op een ongedwongen manier alles van zich af kunnen schrijven. Aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen zetten de deelnemers hun gedachten op papier.

Timmerdorp Gorinchem: de huttenbouw week is mijn lievelingsweek van het jaar!

Overal in de regio wordt binnenkort weer door basisschool kinderen getimmerd, gezaagd en gebouwd!

Timmerdorp Gorinchem vindt plaats van 14 tot en met 18 augustus.

Hier een kort verslag van Wiebe, 1 van de vele enthousiaste huttenbouw deelnemers:

Pagina's