Lezersnieuws

LONDEN'S CITY CHAMBER CHOIR IN ONTMOETINGSKERK SLEEUWIJK

Op 12 december 2017 bestaat het Christelijk Gemengd Koor "Con Amore" uit Sleeuwijk o.l.v. Jaap Kwakkel 65 jaar en viert dit met een groot jubileumconcert op zaterdag 28 oktober in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk.

Ida van Dril met Michiel Schreuders - De Rattenvanger (6+)

Aan de rand van Hamelen woont Luca naast de vuilnisbelt. Als Luca op haar fluit speelt komen zelfs de ratten luisteren, zo mooi klinkt het.

Publiekslezing bij Rivas over prostaatkanker

Rivas Zorggroep houdt donderdag 16 november een publiekslezing over prostaatkanker. De lezing vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem.

Informatieavond bij Rivas over late gevolgen borstkanker

Borstkanker is de derde meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een kleine 15.000 mensen per jaar krijgt ermee te maken. In oktober, de landelijke borstkankermaand, besteedt Rivas graag weer extra aandacht aan dit onderwerp.

Beatrixziekenhuis krijgt Keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heeft wederom het Keurmerk Seniorvriendelijk Ziekenhuis ontvangen. Dit betekent dat de professionals van het ziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, de kennis en kunde hebben voor optimale zorg voor patiënten ouder dan 70 jaar.

Donderdag 16 november: publiekslezing bij Rivas over prostaatkanker

Rivas Zorggroep houdt donderdag 16 november een publiekslezing over prostaatkanker. De lezing vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem.

Twee nieuwe leden Raad van Toezicht Rivas Zorggroep

De Raad van Toezicht van Rivas Zorggroep heeft twee nieuwe leden benoemd: mevrouw drs. J.F. Admiraal en mevrouw drs. M. Bonhof. Hun benoeming is per 1 oktober ingegaan. Zij volgen mevrouw L. van Breugel en mevr. G.J. Derksen op.

Schrijfworkshop in bibliotheek Sliedrecht

SLIEDRECHT-Zaterdag 21 oktober 2017 geeft Ditty van Drenth van de 'Schrijfherberg' een creatieve schrijfworkshop in de bibliotheek in Sliedrecht. "Aan de hand van korte schrijfopdrachten mijmeren we op papier en dat leidt tot bijzondere resultaten", zegt Ditty.

Doemiddag Omnia College en Merewade praktijkschool

Leerlingen uit groep 7 en 8 die naar het vmbo of het praktijkonderwijs gaan, zijn op 25 oktober van harte welkom bij Omnia College en Merewade Praktijkschool.

Doemiddag op Fortes Lyceum

Op 25 oktober zijn leerlingen uit groep 7 en 8 vanaf 13.30 welkom op Fortes Lyceum.

Pagina's