Lezersnieuws

Meisjes derde divisie OKK met twee medailles terug naar huis

In Hellevoetsluis turnden dit weekend voor OKK Gorinchem de derde divisie meisjes hun eerste rayonwedstrijd van het seizoen. Twee turnsters van OKK keerden met een medaille huiswaarts.

Waterpoloheren met goed gevoel de winterstop in

Door in Leiden te winnen van het plaatselijke LZ 1886 (8-12) gaat De Linge/PCG boven verwachting als 5de de winterstop in.

Nieuw! Be a Foodie for Yourself!

Op donderdagavond 4 januari en maandagavond 8 januari 2018 start docent Laura van der Pol, By van Nature te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften) het nieuwe jaar 2018 met de nieuwe cursus 'Be a Foodie for Yourself'.

Naailessen bij Modevakschool Nel Viveen

Vanaf januari 2018 zijn er plaatsen vrij voor naailessen, Lingerie op eigen maten, en opleiding voor Costumiére en Coupeuse.

In groepjes van max 6 personen wordt er les gegeven in het modevak.

Ook voor beginners een mooie uitdaging om te starten.

CCR-tribute in Xinix

Vrijdag 22 december komen The Fortunate Sons met hun 'Tribute to CCR' op de XGP-avond naar Xinix.

BC de Vesting: Het jaar raakt op z'n eind

Op de laatste reguliere zitting bij bridgeclub de Vesting van 2017 werd de hoogste score behaald door Annemarie ter Heide&Truus Janssen, net geen 68%. Zij kregen de (kaart)punten en van alles zat mee, Lex de Gunst&Arie van Noordenne kwamen uit op 62-een-derde.

Drie maal goud voor Schaakjeugd Giessen en Linge!

Vrijdagavond 15 december vond de derde en laatste ronde plaats van de regionale jeugd schaakcompetitie, ondertussen de Merwede Competitie gedoopt.

Winterhockey en kerstplezier bij Rapid

Voor G.H.C. Rapid houdt de (sportieve) gezelligheid niet op in de winter! Sterker nog, we kijken er juist naar uit. We gaan van de veldhockey naar zaalhockey, wat een totaal andere hockeydiscipline is. Zo is er ook een speciale zaalhockeystick.

Leerlingen kiezen weer nieuws van het jaar

Wekelijks kijken, lezen en bespreken leerlingen van Tiener College gebeurtenissen uit het nieuws. Tot slot van ieder jaar kiezen ze in december het belangrijkste nieuws.

KERSTVAKANTIE… KOM NAAR DE KOPEREN KNOP

Het is Kerstmis in Museum De Koperen Knop. De oproep er een bijzondere kerstboom neer te zetten leidde tot leuke reacties. De revitalisatie van het museumcafé is nagenoeg gereed en de expositie Iconen trekt veel belangstelling.

Pagina's