Lokaal lezersnieuws

Ben jij per direct op zoek naar woonruimte?

Bij Ad Hoc Beheer hebben wij per direct diverse kamers met gedeelde voorzieningen in Gorinchem beschikbaar!

Dus ben jij, of ken jij goede bewoner(s) dan horen wij graag van je!

Ouders van snijdende jongeren krijgen steun

15% van alle adolescenten beschadigt zichzelf door in het eigen lichaam te snijden, krassen of branden. Ouders van deze adolescenten voelen zich vaak machteloos en onbegrepen. De kinderen van andere ouders gaan naar school, feesten in het weekend met vrienden en bouwen aan hun eigen identiteit.

Fietsclub 50 plus Gorinchem

Fietsclub 50plus Gorinchem, fietst op

donderdag 3 augustus de Alblasserwaardtocht.

Deze tocht is 38km. er wordt 2 keer gestopt, voor

de koffiepauze en de lunchpauze.

Consumpties zijn voor eigen rekening.

Robin heeft de finish gehaald!

Robin Tenhunen, 12 jaar, heeft voor de tweede keer de Nijmeegse Vierdaagse gelopen! Het was weer geweldig, we hebben hele leuke dingen meegemaakt! De sfeer is zo goed, iedereen is zo aardig. Robin vond het weer niet moeilijk, volgend jaar wil hij weer!

Kwaliteit borstkankerzorg Beatrixziekenhuis weer onderscheiden met roze lintje

De borstkankerzorg in het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, is wederom door de Borstkankervereniging Nederland onderscheiden met een roze lintje. De Borstkankervereniging hanteert criteria die belangrijk zijn voor een borstkankerpatiënt.

D66 in gesprek met Gorinchem-Oost

Zaterdag 15 juli ging D66 in gesprek met inwoners en winkeliers uit Gorinchem-Oost. De gesprekken op het Wiardi Beckmanplein leverden veel goede input op. In totaal zijn er zo'n 50 één-op-één gesprekken gevoerd over allerlei zaken die mensen op wijk- en stadsniveau bezighouden.

Hoofdprijs uitgereikt van SSG kleurplatenwedstrijd

Maurits ontving zaterdag uit handen van SSG-voorzitter Jeroen Vinckers de hoofdprijs voor de mooiste kleurplaat van de stad. Met zijn prijs - het historische vikingspel KUBB - kan Maurits deze zomer lekker buiten spelen.

Syndion steunt oproep VGN extra financiën voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB)

De koepelorganisatie Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) vroeg vorige week (11 juli) via een brief aan staatssecretaris Van Rijn om de komende anderhalf jaar €20 miljoen extra beschikbaar te stellen voor verruiming van de meerzorg van mensen met een ernstig meervoudige beperking.

Schrijven in de Schrijfherberg

REGIO/BLESKENSGRAAF-Ditty van Drenth is onlangs gestart met de Schrijfherberg. Een plek waar schrijvers op een ongedwongen manier alles van zich af kunnen schrijven. Aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen zetten de deelnemers hun gedachten op papier.

Pagina's