Lokaal lezersnieuws

Leerlingen in gesprek met bezoek uit Nepal

Woensdag 21 maart verwelkomden Junior College en Tiener College Dhurba Giri, oprichter van de Sapana school in Chitwan, Nepal.

 Kinderen van De Tamboerijn trekken aan de bel!

CBS De Tamboerijn deed op woensdag 21 maart mee aan de actie van het Liliane Fonds “Wij trekken aan de bel” door een minuut lang zoveel mogelijk herrie te maken.

Pastoor, dominee en Imam op de Poorter

Deze weken werken de leerlingen van daltonschool de Poorter aan het project: 'We zijn allemaal anders'. Op de Poorter zijn veel geloven vertegenwoodigd.

Ondernemers laten de binnenstad bruisen tijdens ‘Lente in Hartje Gorcum’ op zaterdag 24 en zondag 25 maart

Gorinchem – Op zaterdag 24 en (koop)zondag 25 maart zal de lente worden ingeluid in de binnenstad van Gorcum met het evenement: Lente in Hartje Gorcum. Tijdens het weekend vinden verschillende activiteiten plaats in het thema lente voor bezoekers van het winkelgebied.

 

Praktijk TOP - Psychosociale Hypnotherapie

U kunt hier terecht voor problemen op het gebied van de geestelijke gezondheid.

TWEEDE PAASDAG NAAR DE KOPEREN KNOP

Museum De Koperen Knop is op tweede paasdag open van een tot vijf uur. U bent er dan van harte welkom, voor de expositie Rond de Kraal, voor de paasaccenten in het voorhuis of om gezellig met elkaar te genieten in het museumcafé.

 

PAASACCENTEN

Praktijk TOP - Psychosociale hypnotherapie

U kunt hier terecht voor problemen op het gebied van de geestelijke gezondheid.

Theatervoorstelling Alice in Wonderland Lyceum Oudehoven

Alsof je zelf in Wonderland rondliep!

GroenLinks voert actie voor schone lucht

GroenLinks Gorinchem voerde vrijdagmiddag actie voor schone lucht in de Binnenstad. Sinds de Hoge Brug gestremd is, zorgt het openen van de Korte Brug voor files zowel in de Westwagenstraat als op de rotonde Tussen de Bruggen en op de Lange Brug.

Studiepunt Harderwijk in een nieuw jasje

Huiswerkinstituut Studiepunt Harderwijk heeft een nieuwe website. Na zeven jaar vond eigenaresse Maaike Stoffer het tijd voor vernieuwing. “Tegenwoordig leren middelbare scholieren programmeren en websites bouwen, dus kon ik niet achterblijven.

Pagina's