Lokaal lezersnieuws

Winterhockey en kerstplezier bij Rapid

Voor G.H.C. Rapid houdt de (sportieve) gezelligheid niet op in de winter! Sterker nog, we kijken er juist naar uit. We gaan van de veldhockey naar zaalhockey, wat een totaal andere hockeydiscipline is. Zo is er ook een speciale zaalhockeystick.

Leerlingen kiezen weer nieuws van het jaar

Wekelijks kijken, lezen en bespreken leerlingen van Tiener College gebeurtenissen uit het nieuws. Tot slot van ieder jaar kiezen ze in december het belangrijkste nieuws.

Sneeuwpop van 2,5 meter hoog!

Aangenaam kennis te maken: Meneer Sneeuw Schutskooi.

Pro voor Pro's

Leerlingen Merewade Praktijkschool hebben golf les op Almkreek.

Op een koude en natte maandag hebben leerlingen van Merewade Praktijkschool golf les gehad van examen doende golf Pro's.

CBS De Tamboerijn vertelt het aloude verhaal!

Kerstwandeltheater op de wal.

Samen met een groep jongelui uit de Grote Kerk organiseert CBS De Tamboerijn een mini-Kerstwandeltheater. Hiermee maken ze het oorspronkelijke Kerstverhaal toegankelijk voor een breed publiek.

Muziekinstrumenten voor op school!

Drie scholen die meedoen aan het Muziekplan Gorinchem van muziekjuf Helga in samenwerking met Gorinchem Beweegt kregen afgelopen week wel een heel mooi cadeau: een doos vol prachtige muziekinstrumenten!

Klaverjassen en jokeren bij Snelle Wieken op 2e kerstdag

klaverjassen en jokeren

Op 2e kerstdag zal er zoals elk jaar weer een open klaverjas en jokeren wedstrijd gehouden worden in het gebouw van Snelle Wieken aan de Maria van Reigersbergenstraat 7 a

De wedstrijd begint om 10.00 uur. De zaal is open vanaf half 10

Kerstpraise op zondagavond 24 december

Op zondagavond 24 december wordt er een Kerstpraise gehouden in VEG De Ark, Kennelweg 14 in Gorinchem in samenwerking met Gods Power International Church. Met samenzang van mooie bekende en nieuwe kerstliederen, afgewisseld met de vertelling van het kerstverhaal.

Superkids kinderkerstfeest

Op zaterdagavond 16 december wordt het Superkids kerstfeest gevierd. Het thema is: De Koning komt!! Het begint om 19.00 uur en is om 20.30 uur afgelopen. Iedereen is welkom!

Young Christmas concert in Grote Kerk

De Koninklijke Harmonie De Bazuin o.l.v. Jos Jansen organiseert op zaterdag 23 december 2017 het 29ste kerstconcert in de Grote Kerk Gorinchem. Dit jaar voor in een geheel nieuwe opzet. Deelnemers van dit concert zijn Groot orkest van De Bazuin aangevuld met jeugd.

Pagina's