Lokaal lezersnieuws

Praktijk TOP - Psychosociale Hypnotherapie

Praktijk TOP is een praktijk voor psychosociale hypnotherapie, waar u terecht kunt voor problemen op het gebied van de geestelijke gezondheid.

Politie met beperking ???

Aangetroffen politiemotor geparkeerd tijdens marktdag op 16 october 11.34 op invalideparkeerplaats zonder zichtbare gehandicapte parkeerkaart terwijl er genoeg plekken waren om de motor ergens anders te parkeren.

Rommelmarkt Hoogblokland verplaatst naar Betonson Arkel

De rommel- en activiteitenmarkt van Hoogblokland, op 4 november, wordt verplaatst naar een hal op het terrein van Betonson, de voormalige betonfabriek aan de Stationsweg in Arkel.

Meel- en streekproducten in Molen Nooit Volmaakt in Gorinchem.

Op zaterdag 21 oktober wordt opnieuw gestart met de verkoop van graan- en meelproducten in molen Nooit Volmaakt. Op een feestelijke manier wordt om 10u de winkel officieel geopend.

Workshop Herfstyoga

Vrijdagochtend 20 oktober om 9.00 uur (tot 10.30 uur) Herfstyoga verzorgd door By van Nature te Hellouw (gelegen tussen Herwijnen en Haaften).

Hoe zeg je rekenen in gebarentaal?

Junior College unit 1 leerde de week voor de herfstvakantie gebarentaal. Mevrouw Stefanie Ketting, moeder van een van de kinderen, was daarom te gast. Ze vertelde de kinderen hoe gebarentaal werkt. De kinderen begonnen met bekende gebaren zoals drinken en slapen.

Gymnasium Camphusianum keert terug van internationale uitwisseling

Oktober is de maand dat alle, ruim 100 vierdeklassers van het Gymnasium Camphusianum een bezoek brengen aan het buitenland. De jaarlijkse uitwisseling bracht hen in Deerfield (Verenigde Staten), Orebrö (Zweden), Moskou (Rusland), Terrassa (Spanje), Berlijn en Landsberg (Duitsland).

Eerste gekwalificeerde Tai Chi docent

Linda de Vries-Renes heeft op zondag 15 oktober als eerste Tai Chi docente in Nederland het diploma Leraar Martial Arts (LMA) 3 in de discipline Tai Chi behaald aan de rijkserkende Taijiquan & Qigong opleiding.

Délifrance Gorinchem in actie voor Stichting Opkikker

Van 6 t/m 21 oktober kleurt Délifrance Gorinchem in het Piazza Center groen: alles staat in het teken van de groene Opkikker-kikker met de rode pet. In de actieweek geniet jij van gebak met koffie of thee en doneert Délifrance de opbrengst van de actie aan Stichting Opkikker.

Pagina's