Sport lezersnieuws

Marsha en Jobbi vliegen Europa in

Marsha Nuijten (17) en Jobbi Schefferlie (16), lid van de Nationale dames en jeugdselectie Petanque (NJBB), gaan Nederland vertegenwoordigen op Internationale wedstrijden.

BC de Vesting: Twee uitschieters

Evenals vorige week kende de uitslag opnieuw twee duo's die boven de rest uitstaken. In groep-A waren dat Henk van Dieren&Ate Kooistra, die tot bijna 62% kwamen. Als goede tweede beëindigden Dullyna&Leen van den Herik deze zitting met 58-half.

OPNIEUW NEDERLANDSE MEDAILLE VOOR TYPHOON ATLEET

Aan het begin van het zomerseizoen vinden traditioneel de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek plaats. Het tijdstip is meestal gekozen om Nederlandse atleten een laatste kans te bieden zichzelf te plaatsen voor internationale toernooien.

NEDERLANDSE MEDAILLE VOOR TYPHOON ATLEET

Zoals elk jaar aan het begin van het zomerseizoen vonden de Nederlandse Kampioenschappen voor A- en B-junioren plaats (15-19 jaar) en deze werden deze keer door de atletiek vereniging Prins Hendrik in Vught gehouden.

BC de Vesting: Twee uitschieters

In beide groepen was er een duo dat er met kop en schouders bovenuit stak.

De Brabanttocht

Jan van Arckel organiseert op 23 juli de " Brabanttocht". Om 9.00 vertrekken de 100- en 130km. Deze fietstochten gaan door de Loonse - en Drunense Duinen. De 30- en 60 km vertrekken om 10.00. De tochten vertrekken vanaf het Sportcomplex "De Zes Molens" Vlietskade 1025 te Arkel.

PLUS Jan Sterk Midzomerdrive opnieuw in Gorinchem!

Op zaterdag 29 juli zal in hotel Gorinchem weer de halfjaarlijkse nationale drive worden georganiseerd door BC De Vesting met deelname van lokale, regionale en landelijke topbridgers, naast een groot aantal liefhebbers, op z'n Vlaams 'amateurs', die elkaar aan telkens zeven tafels met vier spelle

Schaakschool Giessen en Linge nu ook voor volwassenen

Het schaakseizoen van Schaakclub Giessen en Linge is afgelopen. Sommige clubleden kunnen het schaken niet laten en bezoeken de vele gezellige zomertoernooien in de regio of elders in het land. De club is echter ook druk met het maken van nieuwe plannen voor aankomend seizoen.

Gezocht Hockey keepers voor de JC2 en JC3

G.H.C. Rapid is hard op zoek naar jongens in de leeftijd van 11-13 jaar die het leuk zouden vinden om te keepen in een top team!

Jubileum Volleybalvereniging De Meteoor Gorinchem

Dit jaar bestaat volleybalvereniging De Meteoor 60 jaar. Dit vieren we op 15 en 16 september met een spetterend jubileum weekend. De Rabobank heeft de Meteoor in het verleden op diverse manieren gesponsord. Ook dit keer draagt de Rabobank bij aan de activiteiten van de Meteoor.

Pagina's