Sport lezersnieuws

Lana Idema wint brons op brug

Afgelopen weekend was het NK turnen 3e divisie in Waalwijk. Zaterdag turnden voor OKK Lana Idema in de categorie jeugd en senior Celine Oirbans. Voor beide was het bereiken van de finale al een enorme prestatie.

Zomerbridge nu mogelijk voor iedereen

 

Oproep mee te doen aan de Zomercompetitie van bridgeclub Gorkum.

Geslaagde open dag Manege Lingebos

Afgelopen zaterdag vond er op Ruitersportmanege Lingebos een open dag plaats. Tijdens de drukbezochte dag kon menig paardenmeisje in de dop (en jongens natuurlijk!) haar hart ophalen bij diverse activiteiten.

zoMerSe Peru dag

Bootcamp en touwtrek competities stel je team samen en meld je aan by fynes fitness. Bootcamp teams van 4 personen ? 10,-- per team en Touwtrek teams van 6 personen ? 15,-- per team in de categorie volwassenen v.a. 18 jaar kinderen tot 18 jaar en Familie teams alle leeftijden.

GROOT FEEST OP RAPID, BEN JIJ ERBIJ?

Op donderdag 14 juni is er een groot feest op Rapid. Er zal een interland worden gespeeld om 19.00 uur. Het Nederlandse hockeyteam zal het Franse nationale team verslaan in een spannend duel. Alleen de wedstrijd vonden we bij Rapid een beetje saai en daarom gooien we de deuren open om 16.00 uur.

40 jaar Waalrackets in Vuren

Uitnodiging voor leden en Oud leden van T.V. De Waalrackets.

Onze vereniging bestaat dit jaar 40 jaar. Dit willen wij vieren met leden en oud leden van onze vereniging. Jubileumfeest 23 juni 2018

BC de Vesting: Geen toeval meer

Nu de promovendi Riek Oosterom&Hanny Passenier bij bridgeclub de Vesting drie keer  op rij de beste prestatie weten neer te zettenho kunnen we dit geen toeval meer noemen. Zij spelen op dit moment de sterren uit het plafond bij hotel Gorinchem en verbazen zich zelf en ieder ander.

Vriendentoernooi v.v.Vuren en Serve'68

Het Familie & Vriendentoernooi wordt dit jaar op zaterdag 02 juni 2018 vanaf 12:00 tot ca.18:00 uur aan de Sportlaan te Vuren georganiseerd. Dit jaar is een speciale editie omdat wij een samenwerking aangaan met de jubilerende volleybalvereniging Serve?68.

vridos volleybal bestaat 50 jaar!!!

In 1968 richtte omni-sportvereniging Vridos de afdeling Volleybal op.

 

In de pas geopende sportzaal aan de Dorpstraat, later de brandweerkazerne, werd door verschillende heren- en damesteams getraind voor de competitie van de volleybalbond.

Jubileumfeest TV De Waalrackets

Onze vereniging bestaat dit jaar 40 jaar. Dit willen wij vieren met leden en oud leden van onze vereniging. Jubileumfeest 23 juni 2018

Het programma: 17.00 uur Heropening van ons park door Burgemeester en Wethouder van de Gemeente Lingewaal. Gevolgd door een receptie.

Pagina's