Sport lezersnieuws

Bridgeles voor beginners 

Op maandagavond 16 april starten we in Hotel Gorinchem met een beginnerscursus  voor de aanbiedingsprijs van 15 euri excl. lesmateriaal.

BC de Vesting: Fris en fruitig

Na een korte afwezigheid traden Coby Smits&Jan Brunner weer aan in het strijdperk en lieten een slagveld achter. Hun percentage van 64% betekende een gat van maar liefst elf procenten punten met de achtervolgers

Yakult Start to Run bij Typhoon

Het hardloopprogramma voor iedereen: fit of niet, je kunt altijd meedoen! Ruim 67.000 lopers zijn je voorgegaan, h?t bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Kjell Roerbag uit Vuren behaald 5e plek.

Tijdens de 1e wedstrijd van de Nationale MTB Cup verreden in Berlicum heeft Kjell een knappe

Kjell Roerbag uit Vuren behaald 5e plek.

Tijdens de 1e wedstrijd van de Nationale MTB Cup verreden in Berlicum heeft Kjell een knappe

De Linge/PCG kan niet stunten

In Bodegraven is het De Linge/PCG niet gelukt om voor een stunt te zorgen tegen het plaatselijke BZ&PC. Drie periodes ging het gelijk op, maar in de laatste periode was het verzet van de Gorcums – Leerdamse combinatie gebroken (10 – 6) .

 

Scholenclinic volleybal volleybalvereniging Serve'68 Vuren

Volleybalvereniging Serve'68 Vuren organiseerde een scholenclinic op dinsdag 20 februari, 6  en 13 maart voor CMV jeugd voor de groepen 5 t/m 8 van CBS Het Kompas tijdens de gymles. Zo'n 73 deelnemers maakten kennis met volleybal.

Boeiende ouderavond met onderwijsreiziger Erik Ex

Erik Ex, docent geschiedenis, verzorgde donderdag 15 maart de ouderavond van Peuter-, Junior- en Tiener College. De ouders, met kinderen in de leeftijd van 2 tot 14+, maakten kennis met Erik en de onderwijsreis die hij met zijn broer, journalist Luuk, onderneemt.

Terugblik op 10 jaar zaalvoetbal

Het zaalvoetbal is uitgegroeid tot een paradepaardje van de regio. We vroegen twee mensen uit deze sport om een terugblik op de afgelopen jaren. Olaf van Oord is betrokken als hoofdsponsor bij de Proxsys League. En Niels van Santen, al ruim tien jaar zaalvoetballer in de regio.

Beginnerscursus Karate

Op 06 april starten we voor het eerst een Yellow Belt Course. Tijdens deze instapcursus leer je de beginselen van Karate. Je vergroot via Karatetechnieken je fysieke en mentale belastbaarheid. De speciale training leert je vechten voor jouw doel.

Pagina's