Sport lezersnieuws

BC de Vesting: Vakantie dip bij inloop

De herfstvakantie en het mooie weer zullen wel de reden zijn voor het geringe aantal bridgers dat deze middag aan tafel kwam.

Flex&CO nieuwe sponsor GJS JO13-1

Afgelopen zaterdag mocht GJS JO13-1 haar eerste thuis competitiewedstrijd spelen tegen Haaften JO13-1 (uitslag 5-3). Dat betekende voor het eerst op eigen park in de nieuwe trainingspakken gesponsord door Flex&CO.

Rapid Dames vechten voor drie punten

Op deze zonnige zondag mocht Rapid afslaan tegen Rapide. De intentie vanuit de Gorinchemse ploeg was duidelijk, Rapide zou vandaag in de wedstrijd weinig te vertellen hebben.

BC de Vesting: Halverwege de herfst

Voor de tweede keer op rij behaalden Annemarie ter Heide&Truus Janssen het hoogste percentage van de avond bij bridgeclub de Vestung. Dit keer was hun score ruim 68%.

Rapid Rollers bedanken Inner Wheel

Bij G.H.C. Rapid kijken we terug op een bijzondere week. Naast de hockeywedstrijden, hockeytrainingen, ALV vergadering, eigenlijk de alledaagse zaken van een hockeyvereniging, mogen we ook terugkijken op een grandioos geslaagde landelijke competitiedag van de handbewogen rolstoelhockey.

Mooie puntentelling voor Unitas zondag

zondag 8 oktober 2017

Unitas Zondag - DVV Delft 9 - 0

Was Unitas zo goed of was DVV Delft zo slecht ?

Het zal van allebei een beetje zijn. Feit is dat de wedstrijd door Unitas werd gewonnen op kwaliteit en fitheid.

Monsterscore Waterpoloheren

In Gorinchem hebben de waterpoloheren van De Linge/PCG flink uitgehaald tegen het Hilversumse De Robben. Zonder groots te spelen, werd er met 16 - 3 gewonnen. Met drie overwinningen uit drie wedstrijden, kon de promovendus zich geen betere start wensen.

Kampioenenregen bij GKV Enomics

Inmiddels zijn er 4 ploegen bij GKV Enomics gehuldigd als kampioen. De B1, B2, D1 en de E3 zijn in de bloemen en medailles gezet. Nog 1 wedstrijd is er te gaan op het veld en daarna gaat GKV Enomics weer de zaal in.

BC de Vesting: Nieuwe koplopers

De hoogste score kwam deze avond uit de B-groep. Hier wisten Jaap Jan Beukenkamp&Marchien O'Herne tot een hoge 65-er te geraken. Op grote achterstand eindigden Jocita van der Bijl&Hanny Snel als tweede, maar dit bracht hun top positie niet in gevaar.

BC de Vesting: Allen onder de zestig

Deze middag kwam de hoogste score weer eens van Mary de Gunst&Rien Boonman, zij het dat ze nu op 59% bleven steken. Ook Mies Ruigendijk&Jaap Jan Beukenkamp blijven het goed doen. Dit duo sloot de middag af op 58 rond.

Pagina's