Zakelijk lezersnieuws

Food for thoughtCommunicatie Platform Gorinchem organiseert inspiratiediner

Lekker eten, netwerken en tussen de gangen door inspiratie opdoen. Dat staat op donderdag 21 juni op het menu tijdens de eerste editie van het inspiratiediner van het Communicatie Platform. Foodrebel Natascha Kooiman en Chantal Engelen van Kromkommer zijn de sprekers die avond. 

Food for Thought inspiratiediner door CPG

??Foodrebel Natascha Kooiman bijt het spits af. Ze geeft een korte trendlezing en staat stil bij de verduurzaming van ons voedselsysteem en eetpatroon. Als co-founder en eigenaar van Smaackmakers weet Natascha als geen ander welke communicatie-aanpak voor impactvolle verandering kan zorgen.

Gorinchemse distributeur kiest voor duurzaam: 'Van bouwmateriaal naar hippe tas'.

Wij geven de voorkeur aan bewuste producten. Goed voor mens en milieu. Daarom zijn we enorm blij met de nieuwe #URBAN collectie van reisenthel.

Verkoop elektrische scooters zit in de lift!

Ede - De verkoop van het aantal elektrische scooters in Nederland zit flink in de lift. Over de eerste vier maanden zijn in totaal 1225 nieuwe e-scooters verkocht en dat is bijna een verdriedubbeling ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, toen 420 nieuwe apparaten de winkels verlieten.

Attema & Avres openen gezamenlijke locatie

Attema en Avres openden op vrijdag 18 mei een gezamenlijke bedrijfslocatie aan de Schelluinsestraat in Gorinchem.

Plezier op School: 2 daagse zomercursus voor aanstaande brugklassers

Zit uw kind in groep 8 en start hij/zij na de zomer vakantie op de middelbare school? Stichting Vivenz verzorgt in opdracht van de Dienst Gezondheid en Jeugd de tweedaagse zomertraining Plezier op School voor kinderen uit groep 8.

“Waarde creëren uit afval” – Ondernemers te gast bij Waardlanden

GORINCHEM – LET OP: Dinsdag 29 mei van 15.30 – 18.30 u is het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Waardlanden Reinigingsdienst. Veel ruimte is er voor netwerken.

Vanaf 16.00 u is er een interessante rondleiding die een diepgaande kijk geeft in de keuken.

Lezing Over Oude Wegen door Mathijs Deen

Van de prehistorie en de Romeinse tijd door de middeleeuwen naar het Europa van nu. Van de Straat van Gibraltar naar Stockholm, van Rome naar Boekelo. Over oude wegen is een avontuurlijke tocht door Europa en een fascinerende reis door de tijd.

Open dag Atelier Stitch & zo

Op zaterdag 19 mei houdt Atelier Stitch & zo van 10 tot 16 uur weer een open dag! Keuze uit meer dan 700 eigentijdse quiltstoffen en heel veel materialen om zelf tassen te maken! Ook veel nieuwe soorten kurk stoffen voor tassen. Welkom op Blauwkapel 64 in Gorinchem.

Patricia Snel bij Cursief

Save the date!! 18 mei 2018 komt Patricia Snel, de leukste schrijfster van Nederland, naar Gorinchem. Ze vertelt over haar nieuwe boek en er is ruimte voor signeren vanaf 16.00 uur bij Boekhandel Cursief.

Pagina's