Zakelijk lezersnieuws

Esperanza-artikelen in de schijnwerpers

Esperanza importeert fairtrade producten uit Latijns Amerika. Woondecoraties en sieraden vormen de basis voor de moderne collecties die vervaardigd worden door familiebedrijven. Met hen onderhoudt Esperanza langdurige persoonlijke handelscontacten.

Avres huurt locatie in Leerdam

Avres heeft een kleinschalig locatie voor werkplekken voor SW-medewerkers in Leerdam gevonden. Directeur Saar Spanjaard is enthousiast: “Deze locatie heeft voldoende ruimte om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek te bieden waar ze kunnen ontwikkelen.

Reikicursus voor beginners

Op de zaterdagen 12 en 19 mei 2018 is er een cursus voor beginners bij Reikipraktijk Eigen-Wijsheid in Arkel. De cursustijden zijn van 10.00 tot 15.00 uur.
Reiki betekent universele levensenergie en de basis ligt in Japan.

Aanvragen extra financiering voor ambitieuze ondernemers vaak probleem

Regio, 11 april 2018 – Op de Fenexpo in Gorinchem maakte Joop Polet een nieuw initiatief bekend: MKB-kredietcoach Joop Polet. Als deelnemer aan een landelijke formule springt Joop in deze regio in de bres voor ondernemers met plannen. Zij hebben daar vaak financiering voor nodig.

Britt van Engeland uit Gorinchem wint zzp-prijs in categorie “Beste Starter”. Expertjury kiest categoriewinnaar uit ruim 10.000 deelneme

7 april 2018, AMERSFOORT – Britt van Engeland van B. Your Event Manager is tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort door een expertjury uit meer dan 10.000 deelnemers verkozen tot de beste zzp’er van Nederland in de categorie “Beste Starter”.

DJS Hekwerken op tv in Business Class

De filmploeg van Business Class heeft onlangs een reportage gemaakt over de werkwijze van de plaatsing van poorten bij  DJS Hekwerken & Toegangstechniek uit Vuren.

 

GEZOCHT! Mensen met slaapproblemen…

Bijna 1 op de 3 Nederlanders heeft last van slaapproblemen volgens onderzoeksbureau GFK. Slecht slapen heeft veel invloed op ons dagelijks leven, denk aan: concentratieverlies, stemmingswisselingen, slechter functioneren, misselijkheid en het kouder hebben.

Gezocht! mensen met slaapproblemen...

GEZOCHT! Mensen met slaapproblemen? Bijna 1 op de 3 Nederlanders heeft last van slaapproblemen volgens onderzoeksbureau GFK. Slecht slapen heeft veel invloed op ons dagelijks leven, denk aan: concentratieverlies, stemmingswisselingen, slechter functioneren, misselijkheid en het kouder hebben.

Ontmoet Vivian den Hollander

Tijdens Bookstoreday, 14 april, brengt kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander een bezoek aan de Boekenkist, Arkelstraat 17. Ze zal voorlezen en zingen en ze zet de winnaar van de kleurwedstrijd in het zonnetje. Haal hiervoor een kleurplaat in de winkel.

J. Windmeijer signeert bij de Boekenkist

Tijdens Bookstoreday, zaterdag 14 april, signeert Jeroen Windmeijer bij de Boekenkist, Arkelstr. 17. Jeroen Windmeijer schrijft historische thrillers die zich afspelen in Leiden. Je kunt zijn werk goed vergelijken met de boeken van Dan Brown. Jeroen is aanwezig van 11:00 tot 12:00.

Pagina's