Zakelijk lezersnieuws

Anita Witzier presenteert Business Event gemeente Gorinchem

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem.

Anita Witzier presenteert Business Event gemeente Gorinchem!

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem.

COMMUNICATIEPLATFORM STRIJKT NEER OP NATUURCENTRUM GORINCHEM

Gorinchem, 8 november 2017 - Communicatieplatform Gorinchem (CPG) is op donderdagavond 23 november 2017 te gast bij Natuurcentrum Gorinchem in het Gijsbert van Andelpark. Thema van de avond is educatie als bijzondere vorm van communicatie.

Ondernemers Netwerken bij Bakker Gorinchem - Benut je energie duurzaam!

Benut je energie duurzaam!

GORINCHEM - Hoe kun je energie optimaal benutten? Ondernemers denk mee en kom netwerken bij gastbedrijf Bakker Gorinchem. "Energie is heel belangrijk in ons bedrijf." Aan het woord is de enthousiaste zoon van de oprichter Jaap Bakker.

Overhandiging eerste businessboeket Business Event gemeente Gorinchem

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem. Gemeente Gorinchem is dit jaar voor het derde jaar trotse official partner.

Business Event gemeente Gorinchem

De Nieuwe Doelen biedt podium voor het jaarlijkse netwerk evenement van Gorinchem

Ondernemers Alblasserwaard Gorinchem Vijfheerenlanden gast bij De Vijf Zinnen

Gorinchem Centrum voor Ondernemerschap in de Regio?

Openingsfeest van Boveko Bedrijfsassurantiën.

Vrijdag 15 september 2017 was het openingsfeest van Boveko Bedrijfsassurantiën. In aanwezigheid van hun relaties hebben zij de nieuwe vestiging in Gorinchem (Dalem) officieel geopend. Het Natuurcentrum Gorinchem vierde letterlijk en figuurlijk met het openingsfeest van Boveko mee.

Syntess Software sponsort Schaakjeugd

Onlangs heeft Syntess Software besloten sponsor te worden van de jeugdafdeling van Schaakclub Giessen en Linge.

Ondernemers Netwerken 15 september in Piratenland

- Met pijn en moeite ben je de crisis doorgekomen. Hoe ga je nu verder? Het Piratenland kende enorme successen. Kunnen zij ondernemers inspireren om de slag te maken naar de toekomst?

Pagina's