Zakelijk lezersnieuws

Ondernemers op de koffie bij Burgemeester Gorinchem

Gorinchem - Ook in het nieuwe jaar kunnen ondernemers uit Gorinchem en omstreken elkaar weer ontmoeten bij de informele en gezellige netwerkbijeenkomsten van Open Coffee.

Open huis Atelier Stitch & zo

Op zaterdag 13 januari 2018 houdt Atelier en webshop Stitch & zo weer open huis. Van 10-16 uur bent u van harte welkom om een groot assortiment quiltstoffen en fournituren voor quilten en het zelf maken van tassen te bekijken.

Geslaagde dertiende editie Business Event gemeente Gorinchem

Inspirerende ondernemersverhalen, een prachtige locatie, effectief netwerken en een enthousiaste betrokken gastvrouw blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event.

De Rooy Hoveniers flikt het wéér …

Hoogwaardig én opvallend presteren in de groene ruimte. Dat is wat De Rooy Hoveniers wéér doet. Branchevereniging VHG nomineerde het hoveniersbedrijf namelijk voor de Tuin van het jaar 2018. Opnieuw een knappe prestatie.

Zelfredzaamheid….Brand!

De hedendaagse samenleving stelt hoge eisen aan de zelfredzaamheid van burgers. Ouderen moeten langer zelfstandig thuis wonen. Veiligheidsregio's besteden veel tijd om de burger duidelijk te maken hoe men zich moet gedragen bij brand of hoe dit te voorkomen is.

Anita Witzier presenteert Business Event gemeente Gorinchem

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem.

Anita Witzier presenteert Business Event gemeente Gorinchem!

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem.

COMMUNICATIEPLATFORM STRIJKT NEER OP NATUURCENTRUM GORINCHEM

Gorinchem, 8 november 2017 - Communicatieplatform Gorinchem (CPG) is op donderdagavond 23 november 2017 te gast bij Natuurcentrum Gorinchem in het Gijsbert van Andelpark. Thema van de avond is educatie als bijzondere vorm van communicatie.

Ondernemers Netwerken bij Bakker Gorinchem - Benut je energie duurzaam!

Benut je energie duurzaam!

GORINCHEM - Hoe kun je energie optimaal benutten? Ondernemers denk mee en kom netwerken bij gastbedrijf Bakker Gorinchem. "Energie is heel belangrijk in ons bedrijf." Aan het woord is de enthousiaste zoon van de oprichter Jaap Bakker.

Overhandiging eerste businessboeket Business Event gemeente Gorinchem

Maandag 27 november aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer - onderneming van het jaar van de gemeente Gorinchem. Gemeente Gorinchem is dit jaar voor het derde jaar trotse official partner.

Pagina's