• STAATSBOSBEHEER

Familiestruintocht door het Munnikenland

WERKENDAM Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 19 en vrijdag 21 juli avontuurlijke struintochten voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein. Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit mooie en ruige gebied. Kom meer te weten over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een Rode geus of Konik paard.

De struintocht op 19 juli begint om 14.00 uur en duurt 2 uur De tocht op 21 juli heeft een andere starttijd. Dit is namelijk een zomeravond struintocht en deze zal starten om 19:00 uur en eveneens twee uur duren. De kosten zijn €3, - voor kinderen en €5, - voor volwassenen. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren.

De struintocht op woensdag 19 juli zal starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee. Betalen voor deze struintocht doe je aan de kassa van slot Loevestein.

De zomeravond struintocht op vrijdag 21 juli, start vanaf de grote parkeerplaats (adres: Loevestein 1 ) in het Munnikenland zelf. De gidsen zullen je daar opwachten en je kunt voor deze struintocht contant, liefst gepast, bij hen betalen.

Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit j.korsmit@staatsbosbeheer.nl of kijk op www.staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein