Midzomerbarbecue met levende muziek op Fort Bakkerskil

WERKENDAM Op Fort Bakkerskil in Werkendam wordt zatrerdag 25 juni een midzomerfeest gegeven. De barbecue is vanaf 17.30 uur.

Vanaf 18.00 uur is de BBQ op temperatuur en kan men kiezen uit een keur van lekkernijen. Er is niet alleen vlees en vis, maar ook de vegetariër komt ook aan zijn/haar trekken. Heerlijk genieten van het eten van de BBQ, salades, stokbrood, drankjes en meer, terwijl mooie afwisselende muziek door Jolie Coeur en Troubadour Bertan wordt gespeeld. Als iedereen zo rond 21.00 uur/21.30 uur is voldaan wordt er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee geserveerd. De avond duurt tot ca. 22.30 uur.

De toegangsprijs voor deze midzomer BBQ bedraagt € 21.50 per persoon, inclusief welkomstdrankje, de BBQ, muziek en koffie/thee na, maar exclusief overige drankjes. Er is op het fortterrein parkeergelegenheid. Aanmelden via Fort Bakkerskil: info@fortbakkerskil.nl of via info@marcelvaandrager.nl. Graag vermelden met hoeveel personen en het aantal vlees-/vis- of vegetarische- eters. Aanmelden (vóór 20 juni) is in verband met de inkopen verplicht. Fort Bakkerskil is gevestigd aan de Kildijk 143 in Werkendam/Nieuwendijk.