• Etienne Hessels

Trouwe partners Zomerfeest Gorinchem verlengen contract

GORINCHEM Een jaar of tien geleden moest het Zomerfeest op de Groenmarkt noodgedwongen op zoek naar een nieuwe audiovisuele partner. Triple Showtechniek uit Purmerend was één van de bedrijven die een offerte uitbracht en sindsdien is er sprake van een zeer prettige samenwerking. Het Noord-Hollandse bedrijf was tot dan toe voornamelijk actief met artiesten uit de Volendamse stal en zag een uitdaging in een festival als het Zomerfeest. ,,Voor ons is het een week keihard werken, maar elk jaar is het weer een strijd wie van de collega's naar Gorinchem af mag reizen. De sfeer in dit mooie stadje met zijn markante kerktoren is geweldig!" Aan het woord is Martijn Steman van Triple. ,,Het is ongekend wat er in Gorinchem gebeurt. Jaar in jaar uit topartiesten die gratis te bewonderen zijn."

En om dat feestje gratis te houden is behoorlijk wat geld nodig. ,,Als stichting zijn we voor een groot deel afhankelijk van sponsoring door het lokale bedrijfsleven, maar ook de Horeca Grote Markt (HGM) is voor ons erg belangrijk", aldus scheidend voorzitter Kees van Willigen.

Het is namelijk de HGM die gedurende het Zomerfeest de Groenmarkt pacht en daarmee voor een vaste bron van inkomsten zorgt. De samenwerking met de ondernemers van het aangrenzende plein is zeer prettig en mede daardoor is het contract verlengd.

De komende drie jaar ontzorgt Triple op het gebied van licht & geluid en zorgen de mannen van de HGM voor een verfrissend drankje.

FOTOBIJSCHRIFT: v.l.n.r. Mark Pellikaan (St. Zomerfeest), Janus Muller (HGM), Jaap Harder (HGM), Kees van Willigen (St. Zomerfeest) en Martijn Steman (Triple Showtechniek).