• NAC Breda

Voetbal 3-daagse in Gorinchem

GORINCHEM Deze zomer wordt er op het complex van Unitas een kwalitatief goed georganiseerd Soccer Camp georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 - 15 jaar. De voetbal 3-daagse wordt georganiseerd op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juli. Deelnemers uit Gorinchem en omgeving kunnen drie dagen genieten van verschillende voetbalvormen, worden begeleid door gekwalificeerde trainers en zullen tussendoor een aantal animatie-activiteiten aangeboden krijgen. Hiernaast ontvangen deelnemers een eigen tenue (shirt, broek en kousen) en komen er zelfs 2 profvoetballers langs.

NAC Breda organiseert het Soccer Camp in Gorinchem waarbij het NAC Breda Soccer Camp geschikt is voor alle jongens en meisjes die gek zijn van voetbal. Het maakt niet uit of deelnemers wel of niet voor NAC Breda zijn aldus Arnoud Bostelaar; Dat maakt niets uit, het belangrijkste is dat de jeugd uit Gorinchem en omstreken in de zomer kan genieten van een goed georganiseerd Soccer Camp, ik zie alleen maar voordelen ook wanneer kinderen niet voor NAC zijn. Nu weten ouders en kinderen in ieder geval dat het Soccer Camp in handen is van een betrouwbare en vooruitstrevende organisatie.

De kosten voor de driedaagse Soccer Camp bedragen € 149,-

Voor inschrijving of meer informatie: www.nac.nl/soccercamps. Voor vragen kan ook worden gemaild naar soccercamps@nac.nl