• Melkfabriek

Festival bij de Melkfabriek in Arkel

ARKEL Het succes van de open dag op de Melkfabriek in Arkel vorig jaar krijgt dit jaar een spetterend vervolg. De ondernemers van dit unieke bedrijventerrein(tje) zetten niet alleen hun deuren open voor geïnteresseerden, maar het geheel wordt in de vorm van een festival voortgezet.

Op 9 september is op het hele terrein van de Melkfabriek in Arkel van alles te doen. Een Frans terras, hapjes, drankjes en vermaak. Verschillende ondernemers die connectie hebben met de ondernemers van de Melkfabriek zullen acte de présence geven. Er is live muziek van onder anderen de Aimabele schoften en de Pepperoni Jazzband. Tevens een kinderpodium waar basisschoolleerlingen hun muzikale kunsten kunnen vertonen. In de verschillende bedrijven zijn workshops, lezingen, tentoonstellingen en/of demonstraties te zien.

Het Melkfabriek festival is voor iedere geïnteresseerde toegankelijk op 9 september van 12.00 tot 16.00 uur. Uiteraard is de toegang gratis. Het terrein is die dag niet voor verkeer toegankelijk. Parkeren kan op plein 983. Wie op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws met betrekking tot de bedrijven van de Melkfabriek en dit festival in het bijzonder kan de facebookpagina @DeMelkfabriekArkel bezoeken en een like geven.