• gp-foto

    foto: GP-foto

Hipper & Kolfbaan opent fraaie vierde zaal

Advertorial

GORINCHEM In een feestelijke ambiance is vrijdagmiddag de nieuwe zaal in Hipper & Kolfbaan geopend. De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om wederom het wow-effect te creëren, dat zo kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum.

Ria Scholten

Hipper & Kolfbaan in de Torenstraat heeft nu, net als voorheen, de beschikking over alle zalen in het beeldbepalende pand. In de Parelzaal zorgen de twee imposante kroonluchters voor extra veel sfeer. Het terras heeft een eikenhouten vloer. Fraaie loungebanken verhogen het gevoel van comfort. Als basiskleur is gekozen voor wit in combinatie met mooie, warme goudtinten. Bianka vertelde dat het hele gezin bij de realisatie van de nieuwe zaal betrokken is geweest. ,,Alle credits voor mijn vader Leen, die de complete verbouwing heeft verzorgd", liet zij weten. ,,De inrichting en decoraties heb ik samen met mijn moeder Marieke en zusje Kristel ontworpen en gemaakt."

Bianka vertelde verder: ,,Met de opening van de Parelzaal is de cirkel rond en kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden. Het is niet alleen een aanwinst voor Gorinchem, maar voor de hele regio. Onze gasten komen uit de wijde omtrek en weten ons steeds vaker te vinden. Parkeren is geen enkel probleem, want van de nabijgelegen parkeergarage kan na 17.00 uur gratis gebruik worden gemaakt. Wie nieuwsgierig is geworden naar onze nieuwe zaal is van harte welkom om een kijkje te komen nemen."

Naast de Parelzaal hebben de gasten bij Hipper & Kolfbaan de beschikking over drie andere zalen. ,,De Napoleonzaal leent zich door zijn intieme sfeer bijzonder goed voor kleinere gezelschappen", legde Bianka uit. ,,De kleurrijke Hipper zaal heeft een comfortabele lounge en een gezellige, ruime bar. Grote spiegels, loungebanken met open haard en een fraai verlichte bar geven aan de Spiegelzaal een bijzonder sfeervolle uitstraling.",,Hipper & Kolfbaan wordt door velen gezien als de meest exclusieve en intiemste trouwlocatie van Gorinchem en omstreken", aldus Bianka. "Bruidsparen kunnen hier zelfs hun huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Aansluitend willen wij graag een receptie, diner, barbecue, uitgebreid buffet of feestavond voor hen verzorgen. Bij mooi weer kunnen de feestelijkheden in onze fraaie binnentuin plaatsvinden, die plaats biedt aan ongeveer 250 personen."Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand. Dit maakt het partycentrum tot een geliefde locatie voor bedrijven, die er graag hun meetings, productpresentaties, recepties, trainingen en bedrijfsfeesten houden.

,,Wij denken graag mee over een goede balans tussen de formele en informele invulling ervan", liet Bianka weten. ,,Voor meer informatie verwijs ik graag naar onze website

www.hipper.nl

. Hipper & Kolfbaan is telefonisch bereikbaar via 0183-666695."