Wiebox hangt VBO vlag uit

Advertorial

GORINCHEM Op een fraaie locatie in hartje stad opende Wiebox Makelaars zaterdag 12 maart officieel de deuren. Theo Boxelaar en Charlotte de Wied zijn erg blij met hun pand op het Kazerneplein 35. ,,We zijn de meest flexibele en gedreven makelaars van Gorinchem en omstreken", vertellen zij enthousiast. ,,We willen ons graag op een frisse en open manier in de markt profileren."

Het was gezellig druk op de openingsdag. Aan de gevel wapperde de witte vlag met het bekende VBO logo in de voorjaarszon. Wiebox is namelijk erkend VBO makelaar. Charlotte en Theo kregen veel positieve opmerkingen over hun smaakvol ingerichte pand, dat door de vele ramen een transparante uitstraling heeft. ,,Met onze dienstverlening richten we ons in eerste instantie op de particuliere woningmarkt. We bemiddelen bij de aankoop, verkoop en (ver)huur van woningen", vertelden zij. ,,Veel huizenbezitters denken op dit moment na over hun toekomst. Willen zij verhuizen, verbouwen of alles laten zoals het is? Wij bieden hen met een gratis waardebepaling van hun woning een steuntje in de rug. Het is namelijk het ideale moment om te kopen én te verkopen. De boeterente bij het oversluiten van een hypotheek is soms aanzienlijk. Een betere optie is dan om te verhuizen. Voor dezelfde maandlast kan met de huidige lage rentestand een duurdere woning worden gekocht."

,,We kunnen de opdrachtgever het totale plaatje bieden", vertelt Theo. ,,Door mijn knowhow, opgedaan in de financiële dienstverlening en als leidinggevende bij een aantal aan de  bouw gerelateerde bedrijven, kan ik op vele gebieden een passend advies geven. Charlotte heeft veel ervaring op het gebied van woonstyling en kan daarbij van toegevoegde waarde zijn. Wie op een gegeven moment oog in oog komt te staan met zijn of haar droomhuis, bieden wij de mogelijkheid om het op zeer korte termijn te bezichtigen. De aankoop van een huis is immers een kwestie van emotie. Wij zijn 7 dagen per week,  24 uur per dag bereikbaar. Verkopers die niet bij de bezichtiging aanwezig willen zijn, krijgen een cadeaubon voor een kopje koffie of een andere consumptie bij Proeverz, voorheen Talamini in het Piazza Center.",,Uiteraard doen wij ons uiterste best om de woning zo positief mogelijk in de markt te zetten", vult Charlotte aan. ,,Zowel op onze website als op huizenaanbodsites als Funda, Jaap en Huislijn, wordt een uitgebreide en professionele fotoreportage geplaatst. Daarnaast brengen we de woning onder de aandacht van een breed publiek via sociale media, brochures en advertenties in de kranten."

Zie de website

www.wiebox.nl

. Daarnaast is Wiebox makelaars telefonisch bereikbaar via 0183-763824 of 06-57715130 of per e-mail info@wiebox.nl.