Afbeelding
Totally Tribute

Totally Tribute Festival

vrijdag 14 juni 2024 19:00 tot zondag 16 juni 21:00

Totally Tribute is een nieuw evenement in Gorinchem. Dit 3-daagse festival kent wereldartiesten, vertolkt door veelal Gorcums getinte bands. Van de Rolling Stones tot DoeMaar, van De Dijk tot Spandau Ballet en van Santana tot Metallica. Deze en nog vele andere bands wordt een ode aangebracht door middel van een tribute band.

Het festival wordt georganiseerd op Buiten de Waterpoort. Door deze ruimte goed te benutten zijn er 2 podia waar afwisselend een band op te zien en te horen is, voldoende publieksruimte voor het ultieme festival gevoel en diverse foodtrucks die een afwisselend menu bieden. 

Op vrijdag 14 juni is het een avond vol “Nederpop”. Een greep uit Nederlands grootste artiestenbestand maakt de programmering tot hoe die geworden is: De Dijk, DoeMaar, Bløf, Herman Brood en Anouk.

De entree gaat open om 19:00uur. 

Op zaterdag 15 juni gaat om 15:30u de entree al open en komen er maar liefst 7 bands met gitaren! Stray Cats, Status Quo, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, Iron Maiden en Metallica zijn het decor van wereldwijd bekende bands. 

Zondag 16 juni staat in het teken van “Easy on Sunday” en “Sunday Feelings” ofwel hét festival gevoel! Lekkere luister en dans muziek met een koud drankje in de hand. Jimi Hendrix, Santana, Skunk Anansie, 50’s Rock&Roll, Spandau Ballet, U2 en Classic Rock maken de sfeer compleet. De entree gaat om 13:30uur open. 

Kaarten zijn te koop vanaf maandag 15 januari 19:00uur op totallytribute.nl

Dagkaarten kosten €12,50* en passe partout (weekend ticket) €30,-*. 

Ook is er de mogelijkheid om toe te treden tot het vipdeck. Vanaf dit verhoogde vipdeck heb je een mooi overzicht over beide podia, is er een exclusieve bar en zijn er diverse hapjes. Deze tickets zijn €75,-* per dag incl hapjes en drankjes. 

*ticketprijzen zijn exclusief ticket en transactiekosten

Locatie