• podium Kriekenmarkt

    R. de Bruijne

Big Music Cruise

18-09-2018, 23:05 | Lezersnieuws | Ruud de Bruijne

Datum:

zaterdag 29 september 2018, 11:00 tot 18:30

Locatie:

64
Binnenstad
Gorinchem

Dit jaar wordt voor de 31e keer de Boten en Camperbeurs georganiseerd in Gorinchem, op vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018.

BigBand Gorcum organiseert na het overweldigende succes van vorig jaar voor de 2e keer, in samenwerking met De Lingehaven (organisator van deze beurs), een fantastisch muziekevenement op de zaterdag, de Big Music Cruise.

Dit keer zowel op een podium op de Kriekenmarkt (vlak bij de sluis) als op een 2e podium op de varkenmarkt (in de binnenstad), zal er gedurende de hele middag swingende muziek ten gehore worden gebracht door 10 verschillende BigBands. Bovendien zal de Sixpack Jazzgang, al musicerend, tussen de andere optredens door, de lingehaven bevaren. 10 bigbands - ruim 220 muzikanten - 2 podia.

Boten- en Camperbeurs

De Boten- en Camperbeurs is een bekende en drukbezochte beurs waar zowel door particulieren als bedrijven nieuwe en gebruikte boten en campers worden aangeboden.

In de sfeervolle setting van de Lingehaven en op het Buiten de Waterpoort terrein aan de Merwede staan ruim 150 boten en campers te wachten op een nieuwe eigenaar.

Op zaterdag wordt er tevens een grote beursmarkt georganiseerd met meer dan 40 marktkramen op het gebied van watersport en camperrecreatie.