• Constance Kerkhoff

    S. Kerkhoff
  • Dans Jouw Dans Meditatie

    c. Kerkhoff

Dans Jouw Dans Meditatie

11-06-2018, 11:29 | Lezersnieuws | Constance Kerkhoff

Datum:

maandag 25 juni 2018, 10:45 tot 11:15

Locatie:

Vijfde Uitgang 3-5
CSG Gorinchem/ De Bunker
Gorinchem

Nieuw op locatie CSG De Bunker in Gorinchem is
de Dans JOUW Dans Meditatie deze start op maandag 25 juni. Beweging, ontspanning en heling van lichaam en geest. Een fijne en ontspannen manier van bewegen om je vrij en levendig te voelen, beter in je vel te zitten en dieper in contact te komen met je gevoelens en dat wat je hart je ingeeft. Het sterker en soepel maken van je spieren en gewrichten. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of (dans) ervaring. We bewegen op verschillende muzikale Ritmes en Sferen om zo de verschillende lagen in jezelf aan te raken. Kleine bewegingen, grote bewegingen, vloeiend, krachtig , lekker uitbundig, in contact met elkaar alles is welkom! Jezelf bevrijden van dat wat je beperkt en jezelf openen voor een leven in overvloed en verbinding!

De dans meditatie is onder begeleiding van Constance Kerkhoff. Zij werkt als massage therapeut en het valt haar op, dat steeds meer mensen kampen met lichamelijke en psychische klachten van daaruit en haar passie voor muziek en dans heeft ze deze bewegingsvorm ontwikkeld om mensen hierbij te kunnen helpen.
We dansen op blote voeten, (sokken of zacht schoeisel. ) Het is fijn om makkelijk zittende kleding te dragen, liefst in laagjes i.v.m. koude en warmte verschil en een flesje water mee te nemen.

Entree: 10 euro. Kruiden thee bij inbegrepen. Inloop: 09:30 Start ; 09:45 Einde: 11;15 Kom je met de auto dan kun je gratis parkeren achter het hek. De ruimte bevindt zich aan de rechter zijde. Voor vragen of je op te geven kun je bellen naar 06 22 55 03 44. Of een mail sturen via de site www.detoekomstgorinchem.nl Welkom!