• Leerlingen Uilenhof

    Schoolfotograaf

Doemiddag en informatieavond

09-11-2018, 14:02 | Lezersnieuws | Carolien van der Lee

Datum:

woensdag 21 november 2018, 00:00

Locatie:

Oude Hoven 8
Gorinchem
Gorinchem

Kom sfeer proeven op de Uilenhof in Gorinchem

Woensdag 21 november zijn leerlingen van groep 7 en 8 van harte welkom in de Uilenhof voor een doemiddag. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen de leerlingen in groepen drie minilessen volgen in de domeinen Mens & maatschappij, Kunst & cultuur, Talen en Science. Op deze manier willen we de leerlingen van groep 7 en 8 laten kennismaken met de manier van leren in het voortgezet onderwijs en het onderwijs op onze school.

Woensdagavond 21 november organiseren van we van 19.30 tot ca. 21.30 uur een informatieavond voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen in groep 7 en 8. Op deze avond vertellen we alles over onze opleidingen: Nieuwe Mavo, Havo Junior en natuurlijk geven we onze vernieuwde leerrichting Versnelde Mavo en ons Flexrooster ruim aandacht.

Aanmelden voor de doemiddag en/of informatieavond kan via onze website.

Op vrijdag 1 februari 2019 a.s. organiseert de Uilenhof van 16.00 tot 20.30 uur een open dag. Leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen dan uitgebreid de school bekijken. Op de open dag presenteren alle domeinen van de school zich, is er informatie over De Nieuwe Mavo en het Havo Junior programma en zijn er rondleidingen door leerlingen.

Op onze website uilenhof.cvo-av.nl/ en www.cvo-av.nl vindt u meer informatie over ons onderwijsprogramma en de diverse activiteiten binnen en buiten school. De Uilenhof maakt deel uit van Stichting CVO - AV.