Eten met je peuter

28-03-2018, 21:08 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Datum:

woensdag 11 april 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Groenmarkt 1
LimonadeBrigade
Gorinchem

Gorinchem | Het PeuterCaf? van de LimonadeBrigade staat woensdagochtend 11 april van 10:00 ? 12:00 uur in het teken van het eten van en met je peuter.

De meeste ouders maken zich wel een keertje druk over het eetgedrag van hun peuter. Als ouder zie je het liefst dat je peuter gezellig mee eet aan tafel en als het even kan dat ook het bordje leeg is. In de praktijk wil dit nog wel eens anders uitpakken.

Op woensdag 11 april staat het eten van en met je peuter centraal in het PeuterCaf?. Met andere ouders kunnen jullie vragen en tips rondom het eten van jullie peuter uitwisselen. Tevens zijn er deze ochtend een jeugdverpleegkundige van het consultatiebureau en een medewerker van Stichting Kinderopvang Gorinchem aanwezig bij wie jullie met vragen terecht kunnen.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het PeuterCaf? is op woensdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.