• Mijn kleine zeemeermin

    Coen Hamelink

Eva van den Bosch - Mijn kleine zeemeermin

13-03-2018, 11:47 | Lezersnieuws | Theater Peeriscoop

Datum:

zondag 25 maart 2018, 14:00

Locatie:

Boerenstraat 11B
Theater Peeriscoop
Gorinchem

Ik ben geen gewoon meisje. Maar mijn moeder is wel een hele gewone moeder. Ze is mooi en lief en zingt prachtige liedjes over de zee. ?s Avonds heb ik de mooiste dromen, over wonderlijke zeewezens en eindeloze golven. Ik wil niets liever dan zwemmen in de zee. Het voelt als mijn thuis. Vanuit mijn badkuip op zolder denk ik na over hoe het daar buiten is. Waarom houdt mijn moeder me toch weg bij de zee? E?n ding weet ik zeker: die reusachtige blauwgroene golven hebben er alles mee te maken? En Lelie, een dappere kleine zeemeermin, duikt in zee. Op haar reis beleeft ze een spannend avontuur en ontmoet ze wonderlijke figuren, zoals een vreemde piraat en het oudste wezen van de oceaan.

Mijn kleine zeemeermin is een po?tische muziektheatervoorstelling over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit. Grappig, spannend en ontroerend. Met live harp muziek van Mai Flesseman en zang door Eva van den Bosch.

De voorstelling begint om 14:00 uur. Onze foyer zal ??n uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt ?8,50 inclusief ranja en wat lekkers. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022